Medicul Reginei Elisabeta a fost ucis! Ce s-a întâmplat!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
16/08/2018, 16:45
Medicul Reginei Elisabeta a fost ucis! Ce s-a întâmplat!
Medicul Reginei Elisabeta a fost ucis

Tragedie la Casa Regală a Marii Britanii, unde medicul Reginei Elisabeta a II-a a fost ucis, în timp ce mergea la serviciu. Dr. Peter Fisher, care era medic homeopat, un lider mondial în domeniu, avea grijă de regină de mai bine de 25 de ani. Inițial, a făcut parte din personalul medical de la palat, după care a fost medicul ei homeopat, în ultimii peste 10 ani.

Joi dimineață, când acesta mergea la serviciu cu bicicleta, doctorul în vârstă de 67 de ani al Reginei Elisabeta fost ucis în urma unui tragic accident, camionul lovindu-l în plin. Mai mulți trecători au încercat să-l resusciteze până la venirea Ambulanței, dar fără succes. A fost declarat mort înainte de ora 10.00.

Citește și Meghan Markle s-a panicat total, la prima ieșire în public alături de Regină! 

Citește și Prăjitura Regina Maria, un deliciu pentru pitici si bunici!

Medicul Reginei Elisabeta a fost ucis pe bicicletă, de Ziua mersului pe bicicletă

Accidentul a avut loc la circa un kilometru de spitalul unde medicul lucra. Șoferul camionului nu a fost reținut, dar răspunde interogatoriului oamenilor legii. În mod ironic, joi s-a sărbătorit în regat Ziua în care se merge la serviciu cu bicicleta.

Medicul a avut grijă de Regină atâția ani, dar secretul Majestății Sale tocmai ce a fost dezvăluit. Meniul Reginei Elisabeta a II-a (92 de ani) a Marii Britanii e neschimbat de decenii. Știm deja că îi place să își înceapă zua cu ceai și biscuiți și că devorează un bol cu cereale. De asemenea, adoră șampania, scrie realitatea.net.

Dar dintre toate băuturile alcoolice, suverana în vârstă de 92 de ani se dă în vânt după cocktailuri. Și nu oricare, ci unul obținut din gin și Dubonnet, un aperitiv pe bază de vin, cu o concentrație de 19% alcool.

Conform The Telegraph, Regina nu pleacă niciodată la drum fără gin, Dubonnet și lămâi. Poate părea ciudat că Regina își ia permanent băuturile cu ea, dar totul se face din motive de securitate. Pasiunea Reginei pentru cocktailul Dubonnet poate fi surprinzătoare, dar nu și pentru cei care cunosc preferințele Elisabetei a II-a.

Apropiații spun că suverana Marii Britanii bea zilnic, înainte prânz, un cocktail Dubonnet, în timpul mesei – un pahar de vin, iar după masă – un Dry Martini. Mai mult, Regina își încheie ziua, de obicei, cu un pahar de șampanie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×