S-a deschis primul magazin Victoria’s Secret din România, în Băneasa. Coadă de 1000 de femei, în prima zi. FOTO şi VIDEO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/10/2019, 12:20
S-a deschis primul magazin Victoria’s Secret din România, în Băneasa. Coadă de 1000 de femei, în prima zi. FOTO şi VIDEO GALERIE FOTO
S-a deschis primul magazin Victoria's Secret din România. Sursa foto: digi24.ro

Sâmbătă, 12 octombrie 2019, casa de modă americană Victoria’s Secret, cunoscută pentru articolele de lenjerie intimă, dar și alte produse dedicate femeilor a intrat oficial pe piața românească, odată cu deschiderea primului magazin, iar mult-așteptatul eveniment s-a bucurat de un succes răsunător. Încă de la primele ore ale dimineții, peste 1.000 de doamne și domnișoare au luat, pur și simplu, cu asalt Băneasa Shopping City din Capitală, în sepranța că se vor numpra printre norocoșii clienți care beneficiază de un gift bag gratuit dacă achiziționează produse în valoare de 100 de ron, după cum au anunțat reprezentanții brandului.

Coadă uriașă la deschiderea primului magazin Victoria’s Secret din România

Anunțată încă din luna martie, marea inaugurare a adus companiei americane vânzări record. Situat la parterul centrului comercial, magazinul de peste 500 de metri pătrați pune la dispoziția clienților săi întreaga sa gamă de produse, drept pentru care femeile s-au înarmat cu răbdare și s-au așezat la coada uriașă, așteptând momentul în care vor putea achziționa mult-râvnitele articole vestimentare.

Deschiderea magazinului Victoria’s Secret este un pas strategic important, pentru că unul dintre obiectivele de anul acesta este creşterea numărului brandurilor premium şi exclusive din Băneasa Shopping City. Bineînţeles, până la finalul anului 2019, ni se vor alătura şi alte branduri internaţionale în premieră în România”, a declarat Răzvan Marcu, Chief Commercial Officer Băneasa Shopping City, pentru Digi 24.

Victoria’s Secret, vânzări record la nivelul întregii lumi

Fondat în 1977 în San Francisco, California, de soții Roy și Gaye Raymond,Victoria’s Secret se adresa inițial bărbaților aflați în căutarea lenjeriilor intime pentru partenere. În 1982, Roy Raymond și-a vândut afacerea în schimbul sumei  de 1 milion de dolari, iar compania Limited Brands s-a reorientat către clientela de sex feminin.

În scurt timp, compania s-a bucurat de un succes răsunător, înregistrând vănzări record care au propulsat-o în rândul celor mai mari case de modă din întreaga lume. Din acest motiv, aducerea unui astfel de brand în țara noastră nu a fost deloc ușoară, tratativele durând cel puțin un an, după cum anunță reprezentanții mallului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×