S-a aflat adevărul. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu cenușa Cristinei Țopescu. EXCLUSIV

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
21/01/2020, 15:13
S-a aflat adevărul. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu cenușa Cristinei Țopescu. EXCLUSIV
Cristina Țopescu, în timpul unei emisiuni. Sursa foto: Facebook

Cristina Țopescu a fost incinerată, joia trecută, în prezența familiei și a prietenilor apropiați. FANATIK a aflat ce s-a întâmplat de fapt cu cenușa regretatei jurnaliste, după ce în cursul zilei de marți presa a vehiculat că familia ar fi abandonat-o la crematoriu Vitan Bârzești.

Cenușa a fost ridicată de mama Cristinei Țopescu și prezentatoarea Andreea Berecleanu 

Reprezentanții crematoriului Vitan Bârzești ne-au declarat că urna în care se aflau rămășițele Cristinei Țopescu au ridicate în cursul zilei de sâmbătă, la doar două zile de la incinerare: „Mama jurnalistei, împreună cu doamna Andreea Berecleanu sâmbătă. Au venit împreună cu o firmă de servicii funerare”. 

Declarațiile Monicăi Pop despre cenușa Cristinei Țopescu 

Anterior declarațiilor de mai sus, medicul Monica Pop a contrazis toate teoriile legate de locul unde Cristina Țopescu se va odihni pentru eternitate: „Nu este nimic adevărat din ce spune presa. Știți că locurile la crematoriu au același statut ca cele din cimitir, adică se cumpără. Nu este vorba de faptul că a fost „abandonată” din nou ci despre faptul că familia a decis să rămână acolo”, a declarat Monica Pop.

Totodată, medicul a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni de la Antena 3, că mama Cristinei Țopescu locuiește în București, nu în Germania sau la Oradea, și a aflat de moartea fiicei sale din presă.

„Mama Cristinei stătea în România. Nu am știut. Stătea în București, deci n-a venit de nicăieri așa cum a titrat toată lumea, din nicio Suedie, din nicio Germania. Era aici și a aflat din media.

M-am mirat foarte tare. Stă de mult timp în România. Un om deosebit, un om pe care Cristina îl descria puțin altfel decât am constatat eu că este.

Am auzit la crematoriu niște hohote de plâns, eu n-am avut curaj să merg să vorbesc cu doamna Rodica. S-a purtat extraordinar de echilibrat”.

Ce se va întâmpla de fapt cu rămășițele regretatei jurnaliste

Într-un inteviu pentru publicația Elle, Andreea Berecleanu a vorbit despre ce își dorea Cristina Țopescu să se întâmple cu cenușa sa după ce va trece în neființă: „În 2009. Eram în Spania, la 10.000 de metri altitudine, în avion. Vorbeam despre viața de dincolo, despre religie. Atunci mi-a spus: «Ca să nu uit. Să știi, eu vreau să fiu incinerată». Apoi mi-a confirmat decizia, la înmormântarea tatălui ei. Nu voia să ajungă în pământ.

Voia să se risipească de acolo de unde a venit, din univers. Mi-a și spus unde își dorește să împrăștii cenușa: în mare și într-un loc unde să fie cai. Și asta o să fac, o să găsesc un loc așa cum și-l dorea. O altă parte din cenușă o să rămână însă la mama ei și o alta în cavoul familiei Țopescu de la cimitirul Bellu”.

Cum a murit Cristina Țopescu

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în casa sa din oraşul Otopeni, în seara de 12 ianuarie suferea din cauza depresiei și avea o serie de probleme financiare.

Viața ei a luat o altă turnură recent și a început să spere că lucrurile o vor lua pe un făgaș normal. Fusese angajată consilieră a secretarului de stat Horațiu Moldovan de la Ministerul Sănătății.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×