Rugăciunea pe care trebuie să o rostești în ziua de Crăciun. Se spune că are efecte miraculoase

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
25/12/2019, 10:27
Rugăciunea pe care trebuie să o rostești în ziua de Crăciun. Se spune că are efecte miraculoase
Aceasta este rugăciunea pe care trebuie să o rostești în ziua de Crăciun pentru liniște și pace interioară. Sursa foto: secretele.com

Crăciunul a venit, iar credincioșii merg la Biserică unde se roagă pentru liniște sufletească și pace interioară. În ziua de nașterea Domnului Isus Hristos creștinii rostesc o rugăciune simplă, din suflet care îi face să se simtă mult mai bine. 

Rugăciunea pe care trebuie să o rostești pe 25 decembrie, în ziua de Crăciun

O rugăciune rostită în ziua de Crăciun te va ajuta să te ferești de rele și să ai parte de liniște de sărbători. Credincioșii rostesc rugăciunea de mai jos pentru a cere pace pe Pământ și milă Domnului.

Totodată, credincioșii se roagă pentru iertarea păcatelor făcute cu sau fără voia lor, iar la final îi cer Domnului binecuvântare în casă și lumină în viață.

În plus, prin această rugăciune credincioșii îi mulțumesc Domnului pentru ceea ce primesc, ”mai mult decât pot cere”.

Care este rugăciunea pe care trebuie să o rostești în dimineața de Crăciun

„Tată din Ceruri, te rog să-mi binecuvântezi familia, prietenii, rudele și pe cei pe care îi iubesc, și pe cei care citesc această rugăciune chiar acum. Arată-le Tu o nouă imagine a dragostei și puterii Tale nemărginite.

Duhule Sfânt, te rog să-i ajuți, chiar în acest moment. Acolo unde există durere, te rog să le dăruiești pacea și milă Ta. Acolo unde există îndoială, te rog să le inspiri o încredere înnoită prin Harul Tău. Unde există o nevoie, te rog să le-o împlinești.

Binecuvântează-le Tu căminul, familia, munca, da-le Înțelepciune și Lumină în viață lor. Binecuvântează-i când pleacă și când se întorc acasă, mergi înaintea lor și deschide-le calea.

Călăuzește-i și ocrotește-i clipă de clipă în toată viața lor.Iartă-le lor păcatele făcute cu voie sau fără de voie, cu știință, din neștiință sau pe cele pe care nu și le amintesc.

Condu-i Tu pe Calea Ta Cea Sfîntă, În Numele Fiului Tău, Iisus Hristos. Doamne Tată, Fiule și Duhule Sfânt, vă mulțumesc că veți face mai mult decât pot eu cere. Amin!”

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×