Rugăciunea pe care Arsenie Boca o spunea în fiecare joi dimineață! Rostește-o acum și vei scăpa de toate necazurile

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
28/11/2019, 09:27
Rugăciunea pe care Arsenie Boca o spunea în fiecare joi dimineață! Rostește-o acum și vei scăpa de toate necazurile GALERIE FOTO
Arsenie Boca, rugăciune pentru joi dimineața. Sursa foto - facebook

Rugăciunea pe care Arsenie Boca o spunea în fiecare joi dimineață este una care te poate ajuta în momente dificile. Astfel, dacă te afli într-o perioadă complicată, nu ezita să folosești această rugă, una care îți poate lumina calea. Se spune că te scapă de toate relele, însă e musai să fie spusă în fiecare joi dimineață dacă îți dorești să ieși din ananghie. Aproape toți cei care au rostit-o spun că rugăciunea a făcut adevărate minuni

Rugăciunea pe care Arsenie Boca o spunea în fiecare joi dimineață!

“Doamne Iisuse Hristoase, Judecătorul meu Preadrept! Cunosc că păcatele mele sunt fără de număr. De aceea Te rog în această seară, să-mi aduci alinare și să-mi asculți umila mea rugăminte.

Înlătură cugetele mele cele rele și viclene, ca să piară din mintea mea și să nu se mai așeze în sufletul meu. Luminează întunericul inimii mele, alungă întunericul gândurilor mele, și suie mintea mea la cer, ca să mă bucur de Fața Ta.

Rostește-o acum și vei scăpa de toate necazurile

Așa Doamne, primește umilită mea rugăciune că o tămâie mirositoare, pentru rugăciunile iubitei Tale Maici, care Te-a văzut pus între doi tâlhari. Îndură-Te, Doamne, și de cei vii și de cei adormiți, pentru rugăciunile Sfinților Tăi, către care zic și eu, nevrednicul: O, fericiți servitori ai lui Dumnezeu! Nu încetați a vă ruga Lui, ziua și noaptea pentru noi, nevrednicii, care pururea greșim cu atâtea nenumărate păcate!

Mijlociți pentru noi Darul și ajutorul lui Dumnezeu, pe care nu știm a-l cere după cuviință. Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă şi vino de Te sălăşluieşte întru noi, dimpreună cu Tatăl şi cu Duhul Tău. Căci Duhul se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul şi minte noastră rămân neputincioase.
 
 Doamne, Cela ce vii în taină, ai milă de noi, că nu ne dăm seama cât suntem de nedesăvîrşiţi şi cât eşti Tu de aproape de sufletele noastre şi cât ne depărtăm noi de Ține. Ci luminează, Doamne, lumina Ta peste noi, că să vedem lumina prin ochii Tăi. Lumina şi bucuria noastră, slavă Ţie! Amin”

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×