Cea mai puternică rugăciune pentru bani. Sună ca un paradox, dar chiar are efect!

Silviu Ghering   
în Stiri mondene
16/01/2019, 13:39
Cea mai puternică rugăciune pentru bani. Sună ca un paradox, dar chiar are efect! GALERIE FOTO
Cea mai puternică rugăciune pentru bani. Sună ca un paradox, dar chiar are efect!

Majoritatea dintre noi avem probleme financiare. Niciodată nu ne ajung banii. Tot timpul ne mai trebuie ceva pentru care numai găsim bani și trebuie să amânăm cumpărarea. Sau chiar să renunțăm la ea. Și atunci ne amintim de Dumnezeu. Nu-i bine să ne întoarcem spre Dumnezeu numai când ne e greu, dar este mai bine decât să nu ne întoarcem deloc.

Rugăciunile către Dumnezeu ar trebui să ne vină firesc, din suflet, în fiece zi. Sunt dialogul nostru cu Dumnezeu. Calea noastră către Dumnezeu. „Rugăciunea este felul nostru de a intra în legătură cu Dumnezeu, prin care ne arătăm credința, nădejdea și dragostea noastră pentru Dumnezeu”, ne spune creștinortodox.ro. Rugăciunile ar trebui să le spunem pentru cei dragi plecați dintre noi, pentru mântuirea sufletului nostru de simțiri rele, pentru paza de cel rău, de ispite și de blesteme, dar, trebuie să o recunoaștem, ne rugăm de cele mai multe ori pentru îndeplinirea dorințelor, în majoritate covârșitoare materiale.

Cea mai puternică rugăciune pentru bani

Și ce ne lipsește majorității majoritar? Ce ne dorim cei mai mulți dintre noi cel mai mult? Bani! Doamne ferește de boală, dar cea mai des întâlnită rugăciune o facem pentru bunăstare materială, belșug în casă, bani, bani, bani… Când avem probleme financiare, ne îndreptăm privirea și speranța către Dumnezeu și nu știm cum să ne rugăm mai fierbinte pentru ajutor ca să depășim momentul greu. FANATIK.RO îți oferă în continuare cea mai puternică rugăciune pentru bani, adică belșug, prosperitate, confort. Se spune că această rugăciune a ajutat mulți oameni ajunși în situații financiare disperate.

„Îți sunt recunoscător pentru prosperitate!
Îți sunt recunoscător pentru bogăție!
Încrederea mea în Tine Dumnezeu este absolută!
Sunt copleșit de banii și darurile Tale!
Îți mulțumesc din inimă pentru tot!
AMIN!”

Rugăciunea pentru bani liniștește spaima provocată de greutățile financiare și dă încredere în depășirea acestora
Rugăciunea pentru bani liniștește spaima provocată de greutățile financiare

Rugăciunea pentru bani trebuie spusă în fiecare dimineață

O spui în fiecare dimineață, cum te trezești, dar ATENȚIE: când spui rugăciunea pentru bani trebuie să fii într-o stare de spirit pozitivă. De aceea este bine de spus dimineața, atunci ești odihnit, puternic, optimist. Spre deosebire de seară, când problemele de peste zi ți-au consumat energia și, poate, mai rău, încrederea în tine că poți rezolva toate situațiile cu care te confruntă viața. Iar dacă te subjugă o stare negativă, pesimistă, cu siguranță nu vei obține niciun rezultat printr-o rugăciune spusă mecanic. Prosperitatea, belșugul, abundența, într-un cuvânt banii au drum ușor către tine doar când ești optimist și starea ta afectivă este pe plus, pozitivă.

Și chiar dacă banii pe care îi vei atrage nu te vor tranforma în milionar peste noapte, asta în niciun caz, trebuie să ai răbdare și, mai ales, credință, încet, încet vei putea să îți acoperi toate datoriile și, apoi, vei putea să pui deoparte, puțin, câte puțin, cum se spune din bătrâni, „bani albi pentru zile negre”. Iar viața nu-ți va mai părea așa de grea, iar reușita, cât de mică, financiară, îți va ridica moralul și-ți va îmbunătăți traiul de zi cu zi.

Rugăciunea pentru bani este bine de spus în fiecare dimineață, când ești odihnit și gândești pozitiv
Rugăciunea pentru bani este bine de spus în fiecare dimineață

Rugăciunea pentru bani și abundență pe care să o spui seara

Odată depășit momentul greu financiar, este bine să mai spui o rugăciune pentru o stabilitate care să-ți dea liniștea de a munci din ce în ce mai bine, mai eficient, pentru a câștiga din ce în ce mai mulți bani. Această a doua rugăciune pentru bani, de fapt o mulțumire către Dumnezeu că te-a ajutat când ți-a fost greu, este bine de spus seara.

„Vin din lumina și abundența lui Dumnezeu. Am aceeași inimă precum Dumnezeu.
Am la dispoziție abundența nelimitată, de vreme ce Dumnezeu este sursa mea de lumină și abundență.
Fie, cu voia și ajutorul lui Dumnezeu, ca tot ceea ce gândesc și toată energia pe care o transmit să atragă abundența nelimitată în orice aspect al vieții mele.
Nu trebuie să mai cer nimic lui Dumnezeu odată ajuns înconjurat de abundență.
Pentru că provin din aceeași lumină cu cea a lui Dumnezeu, sunt capabil/capabilă să creez aceeași abundență pe care El ne-a dat-o.
AMIN!”

Ți-ar face foarte bine să închei ziua, seara, cu o rugăciune pentru abundență, prosperitate, belșug. Îți va da liniștea necesară unui somn odihnitor
Ți-ar face foarte bine să închei ziua, oricât de târziu seara, cu o rugăciune pentru abundență, prosperitate, belșug
  • „Rugăciunea este maică şi împărăteasă peste toate faptele bune” (sfaturiortodoxe.ro) 
  • „Banii pe care îi câştigaţi Duminica, să-i daţi la săraci!!!! Ce se poate întâmpla cu tine e uluitor. Duminica s-a făcut pentru om, nu omul pentru duminică. Duminica este pentru odihna trupului, nu și a spiritului. Deci voi, dacă sunteţi forţaţi de împrejurări să lucraţi duminica, rugați-vă pentru bani, lucraţi cinstit, corect şi nu furaţi. Nu-i voie să furați nici de la stat, nici de la nimeni. Rugăciunea în credință vă aduce și bani. Iar banii de duminică să-i dați la săraci!” – părintele Ilie Cleopa
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×