Roxen, artista care trebuia să ne reprezinte la Eurovision, singură de Paște, la Cluj: „Mami a plecat”

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/04/2020, 15:33
Roxen, artista care trebuia să ne reprezinte la Eurovision, singură de Paște, la Cluj: „Mami a plecat”
Roxen rămâne reprezentanta României la Eurovision în anul 2021. Sursa foto: Instagram

Roxen, tânăra artistă din Cluj care a fost nominalizată să ne reprezinte anul acesta la Eurovision petrece singură sărbătorile pascale.

Roxen, singură de Paște, la Cluj

Adolescenta a cărei voce i-a impresionat pe români este foarte tristă că s-a anulat concursul european de muzică, însă ne va reprezenta anul viitor cu o melodie și mai bună, așa cum a promis.

Roxen trebuia să cânte în luna mai, pe scena de la Rotterdam, Olanda, piesa „Alcohol you”, însă din cauza pandemiei de coronavirus, show-ul a fost anulat.

În timpul liber, Roxen nu se plictisește. A descoperit abilități noi și este pasionată de colorați cărți japoneze, activitate care o ajută să se destreseze.

Cântăreața rămâne reprezentanta noastră la Eurovision în 2021

„Am descoperit multe abilități noi. Am început să scriu mai mult, să colorez cărți din acelea japoneze. Mă relaxează foarte mult coloratul. Îmi dau seama că fiecare culoare îmi descrie cumva starea sau problemele interioare”, a declarat Roxen la Teo Show.

„A fost și mami, dar a plecat pentru că am cinci pisicuțe care trebuie îngrijite. De Paște voi sta singură, fără ai mei”, a mai spus tânăra artistă.

Cântăreața va rămâne reprezentanta noastră la Eurovision pentru anul 2021, însă nu va avea aceeași melodie. Conform regulamentului, va trebui să o ia de la zero, căci în 2021 piesa va fi considerată deja veche, iar regulile acestui concurs muzical sunt foarte stricte.

Roxen se bucură de un real succes în mediul online, melodia cu care a rupt topurile în ultimele luni, „Ce-ți cântă dragostea”, este și acum difuzată de radiourile din România.

La selecția națională din acest an, Roxen a cântat cinci piese, iar publicul a votat melodia preferată. Fanii Eurovisionului au fost împărțiți între „Cherry red” și „Alcohol you”, piese cu real potențial să fi dus România în top 10 la festivalul de muzică. A fost aleasă cea de-a doua, în cele din urmă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×