Roxana Vancea

Roxana Vancea este una dintre cele mai cunoscute asistente TV din România. Aceasta s-a născut în Târgu Jiu, pe data de 2 iunie 1990.
Roxana Vancea a ajuns să fie cunoscută publicului după ce a jucat rolul ”Vecinei” timp de doi ani și jumătate în cadrul matinalului ”Neatza cu Răzvan si Dani”. Vancea i-a luat locul Danielei Crudu, după ce aceasta a părăsit emisiunea din cauza diverselor scandaluri.

Roxana Vancea a renunțat la TV pentru fitness

Frumoasa asistentă TV a fost timp de un sezon, co-prezentoare în cadrul emisiunii „Splash! Vedete la Apă” alături de Roxana Ionescu. În 2013, Roxana Vancea a făcut parte din emisiunea iComedy, emisiunea realizată de Mihai Bendeac și Mikey Hash. Roxana Vancea a renunțat ulterior la munca în televiziune și s-a apucat serios de fitness. Pasionată de sport, Roxana Vancea nu și-a dorit doar să aibă un trup sculptat, ci a devenit chiar antrenoare de fitness. De altfel, ipostazele sexy în care s-a lasă fotografiată la sală, arată cât de mult timp petrece Roxana Vancea printre aparate, pentru a avea un trup atât de tonifiat.

Roxana Vancea a avut o relație cu Mihai Bendeac, dar s-a căsătorit cu un alt bărbat

Roxana Vancea este destul de discretă când vine vorba de relațiile sale, dar presa a putut afla ca pe lista iubiților Roxanei s-au aflat Dacian Varga, Lucian, nepotul lui Gigi Becali, dar și Mihai Bendeac. În 2018, Roxana Vancea s-a căsătorit, iar soțul ei este Dinu Mihail, poreclit ”Dacul”, pasionat și el de fitness. Deși s-a zvonit de mai multe ori că Roxana Vancea ar fi însărcinată, fosta vedetă TV a mărturisit că nu se vede prea curând în rol de mămică.

Alte articole despre Roxana Vancea

Închide ×