Aşa arăta ROXANA VANCEA în trecut, la plajă! Era grasă şi renunţase la televiziune din cauza asta! Dar să vezi cum arată ACUM, în bikini minusculi!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
20/09/2017, 23:01
Aşa arăta ROXANA VANCEA în trecut, la plajă! Era grasă şi renunţase la televiziune din cauza asta! Dar să vezi cum arată ACUM, în bikini minusculi! GALERIE FOTO

Roxana Vancea a avut mari probleme cu greutatea! În trecut, depăşise borna celor 60 de kilograme – foarte mult, pentru înălţimea ei – din cauza unor grave probleme de sănătate. Ambiţioasă din fire, vedeta şi-a revenit şi arată acum de-a dreptul senzaţional!

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cu moralul la pământ, Roxana a luat chiar decizia de a renunţa la televiziune, simţindu-se prea grasă pentru a apărea pe sticlă. Iar situaţia era mult mai gravă de atât!  „Am avut nişte probleme hormonale şi m-am îngrăşat enorm.  Am avut probleme cu nişte ovare polichistice şi am avut menstruaţie de 2 ori într-un an. Asta în condiţiile în care o femeie normală are menstruaţie în fiecare lună. Eram aşa… rotundă. Bine, aveam foarte mare poftă de mâncare şi mă îngrăşam foarte repede şi din orice! Am mers la medic şi am luat un tratament medicamentos homeopat. Am refuzat să iau hormoni şi alte nenorociri din astea şi, până la urmă, mi-am revenit. Am combinat dieta, cu sportul şi tratamentul„, povesteşte Roxana Vancea.

Rezultatul?! Fosta asistentă TV arată senzaţional în costum de baie, după cum se poate vedea dacă accesaţi imaginile comparative din galeria foto de mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×