Pe Roxana Vancea o ştie toată lumea, dar să vezi cum arată Minodora Vancea, sora vedetei! Vei avea o surpriză!

Filon Stan   
în Femei frumoase
10/01/2018, 18:00
Pe Roxana Vancea o ştie toată lumea, dar să vezi cum arată Minodora Vancea, sora vedetei! Vei avea o surpriză! GALERIE FOTO

Cu toţii o cunoaştem pe Roxana Vancea! A fost „vecina” lui Răzvan şi Dani la celebrul matinal de la Antena 1. Este frumoasă şi are forme apetisante, iar sânii ei au ţinut prima pagină a tabloidelor din România. Mai mult, a fost votată şi în top 10 cele mai frumoase prezentatoare de meteo din lume!

Roxana are însă şi o soră. Se ţine departe de lumina reflectoarelor. Minodora Vancea nu are sânii Roxanei, dar este foarte inteligentă! Sora mai mare a Roxanei s-a dedicat studiilor superioare, când a dat examen la Relaţii Internaţionale, sectia Administratia publica europeana din cadrul Universitatii “Constantin Brancusi” din Targu-Jiu, intrand cu media 10!

Roxana Vancea are o soră pe nume Minodora! Cum arată

Minodora Vancea a intrat însă şi la Facultatea de Drept, cu media 9.31! Deşi nu este la fel de populară ca sora ei, Minodora are o relaţie stabilă cu un bărbat care munceşte în construcţii peste hotare, dar este şi urmărită de peste 220 de persoane pe Facebook!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×