Roxana Marinescu-Scwartz, mărturisiri despre chinul din spital. Vedeta a fost testată pozitiv cu COVID-19: „Virusul te ia pe nepregătite, ești alt om”

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
12/04/2020, 21:44
Roxana Marinescu-Scwartz, mărturisiri despre chinul din spital. Vedeta a fost testată pozitiv cu COVID-19: „Virusul te ia pe nepregătite, ești alt om”
Roxana Marinescu Schwartz, despre perioada de spitalizare, după ce a contactat COVID-19 surs foto: facebook

Roxana Marinescu-Scwartz a dezvăluit chinul prin care trec bolnavii de COVID-19.  Vedeta a contactat noul coronavirus și a fost internată pentru tratament. Acum este acasă și a vorbit despre trauma și suferința pe care le-a văzut în spital.

Roxana Marinescu a fost externată: „Virusul te ia pe nepregătite”

Roxana Marinescu-Scwartz a fost prima vedetă depistată pozitiv cu noul coronavirus. După doar câteva zile, a fost externată și le-a povestit fanilor ce a trăit în acele zile cumplite.

„Acum o săptămână, nu mă gândeam că există cu adevarat coronavirus și că mă poate afecta chiar pe mine. Credeam că sunt tare și invincibilă, iar virusul este contactat doar de cei bătrâni, slăbiți și cu probleme de sănătate, dar nu, virusul te ia pe nepregătite”.

„Nu ține cont de nimic, este ceva diferit, simți, parcă, că ești alt om, nu îți explici de la ce, simți că ești slăbit, respiri mai greu, obosești și îți pierzi miros, ba chiar gust. Apoi, când afli, te gândești doar că, odată ce ai virusul, să nu afecteze organele interne, căci nu știe nimeni evoluția lui atunci când este deja înăuntrul tău”, spune Roxana Marinescu-Schwartz, pe pagina ei de Facebook.

A văzut cu adevărat suferința

Din fericire, Roxana a stat doar câteva zile în spital, dar a văzut toate fețele suferinței, ale chinului. Bătrâni fără speranță, tineri care încercau să înțeleagă unde și ce au greșit. Cu toții sperau să va veni ziua în care toată agonia se va fi sfârșit.

„Urmează panica și orice stare pe care o ai te gândești cu disperare să nu fie altceva nou, și speri ca evoluția să nu fie una devastatoare. Eu cred că este ca la loterie, ori câștigi lupta, ori o pierzi! Sunt oameni care nu cred că există coronavirus, ba chiar cred că este un circ mediatic”.

„Dar, o dată ce ești înăuntru, acolo în spital, vezi cu adevarat ce înseamnă oameni în suferință, oameni în stare gravă, bătrâni și tineri, și te întrebi: „ei cu ce au greșit?”, iar din acel moment ești alt om, renaști și îți dorești să îți schimbi viața atunci când totul o să ia sfârșit!!”, a mai spus Roxana.

Din fericire, Roxana nu a fost grav. Însă, după ce a fost acolo, nimic nu mai este ca înainte. Toată viața ei s-a schimbat: Te simți norocos că tu ai fost un caz fericit. Doar că nu mai este nimic la fel după ce ieși de acolo”.

„Ai învățat ceva din această experiență și începi să prețuiești orice lucru simplu, începi să pretuiesti faptul că respiri, că bei un lapte cald cu miere, că te joci cu copilul tău, chiar dacă porți mănuși și mască. Te gândești că ai fost un norocos și că Dumnezeu te iubește foarte mult„, a mai spus  vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×