Roxana Marinescu, prima vedetă din România confirmată cu coronavirus. Focoasa brunetă, internată la Matei Balș

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/04/2020, 20:22
Roxana Marinescu, prima vedetă din România confirmată cu coronavirus. Focoasa brunetă, internată la Matei Balș
Roxana Marinescu este prima celebritate din România diagnosticată cu coronavirus. Sursa foto: spynews.ro

Roxana Marinescu este prima vedetă din România confirmată cu coronavirus. Fosta vedetă a publicației iepurașului cu papion a ajuns la Matei Balș, unde a fost, de altfel, și testată.

Roxana Marinescu, diagnosticată cu coronavirus

La Balș se află și acum, iar celebrul model are încredere că totul va fi bine, potrivit declarațiilor făcute de Victor Schwartz, soțul acesteia.

Vedeta căsătorită cu medicul estetician a avut mai multe simptome specifice coronavirusului, printre care pierderea mirosului. Manechinul s-a panicat foarte tare după ce a citit simptomele bolii pe internet, așa că a fost transportată cu ambulanța la spital.

„Acum câteva seri, Roxana a întâmpinat mici dificultăți respiratorii și legate de simțul mirosului. Pentru că s-a panicat, eu i-am spus să sunăm la Salvare. Au venit cei de la SMURD, au dus-o la spital, i-au făcut testul și după aceea au adus-o acasă”, a declarat soțul vedetei pentru cancan.ro.

Soțul manechinului, Victor Schwartz: „Ea se simte bine, dar nu o lasă acasă”

„După două zile, când am realizat că rezultatul întârzie, am început să mă agit și să dau telefoane. Am descoperit că este diagnosticată pozitiv și mi-au spus că o să vină un echipaj ca să o ducă la spital și să o interneze. Ea se simte bine, dar i-au spus că, până nu o să îi iasă două teste pozitive, nu o lasă acasă”, a mai spus bărbatul fostului model care a apărut în revista Playboy.

Nu se știe deocamdată cum a luat virusul celebra brunetă ori dacă a călătorit în străinătate. Rămâne de văzut cum va evolua starea ei de sănătate, căci se va afla în perioada următoare sub stricta supraveghere a doctorilor de la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș din București.

Roxana Marinescu
Roxana Marinescu, fost model Playboy, este căsătorită cu medicul estetician Victor Schwartz, cel care a dat, de altfel, vestea despre infectarea soției sale. Sursa foto: captură România TV
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×