Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, cununie civilă în mare secret. Mama Natură a avut familia aproape

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/02/2020, 16:41
Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, cununie civilă în mare secret. Mama Natură a avut familia aproape
Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, cununie civilă în mare secret. Sursa foto: Instagram.com

Roxana Ionescu și iubitul ei Tinu Vidaicu au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit în mare secret. Cei doi sunt împreună de 5 ani, iar Mama Natură s-a mutat de dragul lui la Timișoara, acolo unde a avut loc și cununia civilă.

Mama Natură a spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă

Frumoasa Roxana Ionescu este în culmea fericirii după ce a spus clar și răspicat „Da” la starea civilă din Timișoara. Mama Natură trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de afaceristul Tinu Vidaicu pentru care a ales a renunțat la cariera sa și s-a mutat la Timișoara.

Cel care a împărtășit vestea surprinzătoare a fost chiar iubitul vedetei care a postat pe contul de Instagram un scurt filmuleț. Cuplul radiază de fericire și bărbatul a dorit să demonstreze că și-a găsit sufletul percehe în persoana blondinei care urmează să poarte numele soțului.

Care a fost ținuta pentru care a optat Roxana Ionescu în ziua cea mare

Fosta vedetă de televiziune a optat pentru o rochie de culoare albă cu mâneci lungi și crăpată pe piciorul stâng. Roxana Ionescu a optat pentru un buchet de mireasă tot alb printre care s-au regăsit și câteva flori galbene. Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de pantofi stiletto argintii.

Iubitul fostei vedete Antena 1 s-a îmbrăcat la patru ace și a ales un costum de culoare neagră și o cămașă albă. Cuplu i-a avut aproape doar pe cei dragi și prietenii apropiați, cununia civilă fiind una restrânsă și discretă.

Roxana declara în urmă cu aproximativ doi ani că nu se ascunde și că nu va face o cununie secretă, însă iată că și-a schimbat părerea. Vedeta mărturisea că relația sa se îndreaptă în direcția cea bună, adică spre căsătorie și uite că a venit și momentul mult așteptat.

Vedeta a pierdut o sarcină în urmă cu câteva luni

Roxana Ionescu s-a retras din lumea televiziunii după 15 ani de activitate și s-a mutat la Timișoara pentru a-i fi alături bărbatului de care s-a îndrăgostit. Din păcate, relația lor a avut parte și de momente neplăcute vedeta pierzând o sarcină cu câteva luni înainte de a naște.

Evenimentul nefericit s-a petrecut în vara anului trecut, dar momentul a fost dificil pentru amândoi, mai ales că vedeta își dorea enorm de mult să devină mamă. Roxana și iubitul ei Tinu au reușit să depășească momentul și au mers mai departe cu capul sus.

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcat,e am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient”, declara Tinu Vidaicu în trecut.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×