Roxana Ionescu a pierdut sarcina. Primele declarații ale logodnicului său, Tinu Vidaicu

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
27/07/2019, 10:47
Roxana Ionescu a pierdut sarcina. Primele declarații ale logodnicului său, Tinu Vidaicu
Roxana Ionescu a pierdut sarcina. Anunțul a fost făcut de logodnicul ei Tinu Vidaicu. Sursa foto: spynews.ro

Logodnicul Roxanei Ionescu a declarat că anul acesta nu va exista niciun bebe, dar că în câteva luni vor putea încerca din nou. Omul de afaceri timișorean Tinu Vidaicu a precizat că Roxana trece prin momente cumplite, dar cei doi nu doresc compasiune sau păreri de rău din partea oamenilor.

Roxana Ionescu a pierdut sarcina

„Mama natură” și viitorul ei soț Tinu Vidaicu urmau să devină pentru prima dată părinți anul acesta. Însă, medicii i-au dat Roxanei Ionescu o veste cumplită, bebelușul s-a oprit din creștere pentru că nu se putea hrăni îndeajuns. Anunțul dureros a fost făcut chiar de logodnicul blondei care a ținut să precizeze că nu renunță la ideea de a avea un copil în viitor.

Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcat,e am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient.”, a declarat iubitul Roxanei Ionescu. De asemenea, omul de afaceri timișorean le-a mulțumit tuturor pentru ”gândurile bune și energia pozitivă”.

Roxana urma să nască în luna octombrie
Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu vor în continuare să facă un copil. Sursa foto: ziuanews.ro

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu își doresc în continuare un copil

Roxana Ionescu (34 de ani) s-a retras din lumea televiziunii și s-a mutat la Timișoara pentru a fi mai aproape de logodnicul ei Tinu Vidaicu. „Mama natură” nu se grăbește să facă nunta, dar își dorește foarte multe un copil și se bucură de momentele frumoase alături de iubitul ei. Din păcate, fosta vedetă de televiziune era însărcinată în 6 luni când bebelușul s-a oprit din creștere. Roxana Ionescu ar fi trebuit să nască în luna octombrie.

„Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a mai spus Tinu Vidaicu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×