Rona Hartner se bucură de viaţă după lupta cu o boală crâncenă! Artista se pregăteşte de nuntă

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/09/2019, 09:41
Rona Hartner se bucură de viaţă după lupta cu o boală crâncenă! Artista se pregăteşte de nuntă GALERIE FOTO
Rona Hartner se pregătește de nuntă. Sursa foto: b1.tv

Rona Hartner se pregătește de nuntă! Va fi un eveniment grandios care începe în Franța și se termină în România. Se va bea, se va mânca, se va dansa și va avea loc și o lansare de album! Va fi o petrecere ca în filme, marca Rona Hartner!

Rona Hartner se pregătește intens de nuntă

Îndrăgita Rona Hartner a lăsat problemele de sănătate în urmă și se bucură de viață. Se pare că și-a întâlnit sufletul pereche și nu vrea să-l mai piardă. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un francez pe nume Herve. Cei doi s-au cunoscut în luna aprilie a anului trecut, iar acum se pregătesc de nuntă.

Herve a rămas lânga aleasa inimii sale chiar și când aceasta a fost greu încercată, după ce a fost diagnosticată cu cancer de colon. Ședințele de chimioterapie au fost foarte grele, însă totul a mers bine pentru Rona Hartner, care l-a avut alături în tot acest timp pe Herve.

Rona Hartner se pregătește de nuntă
Rona Hartner se pregătește de nuntă. Sursa foto: b1.tv

Rona Hartner își lansează noul album la propria sa nuntă

Acum, vedeta se căsătorește și a dat detalii importante despre evenimentul fericit din viața ei. Cununia civilă va avea loc pe data de 5 octombrie, pe Coasta de Azur, iar pe 7 octombrie vedeta va face cununia religioasă la Biserica Sfântul Mina din Capitală.

“Pe 5 octombrie voi avea un triplu eveniment în Franţa, la Toulon, vom merge la primărie, la Centrul Cultural, pe plajă, pe Coasta de Azur unde ne vom uni destinele în faţa mării. O să avem în jur de 100- 150 de invitaţi. Va fi nuntă mare.

Naşii sunt un cuplu din Franţa, ei vor veni şi în România la nunta din Bucureşti. Vom petrece în Club Telegraf unde vom face din nunta mea un spectacol, pe scenă, cu artiştii mei, cu tradiţii româneşti. Am un bucătar priceput care îmi găteşte. Vom avea un dineu cu preparate franţuzeşti şi româneşti, cu influenţe italieneşti.

De la ora 21 urcăm la etaj, apoi vom petrece până în zori. Cu acest prilej îmi voi lansa şi noul album, un Rozariu cu muzică electro. Am decis să ne căsătorim în România pe 7 octombrie, luni, pentru că avem multe concerte. Voi veni în ţară şi vom petrece alături de prieteni şi de familie, la un centru de evenimente din Bucureşti. Va fi prezentă şi fetiţa mea din prima căsătorie”, a declarat Rona Hartner pentru click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×