În ce stare se află Rona Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Ce i-au zis medicii

În ce stare se află Rona Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Ce i-au zis medicii
Rona Hartner are voie să stea la soare și să înoate. Actrița a profitat de acest lucru și a plecat în vacanță pe Coasta de AzurSursa foto: Facebook

Actrița Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer anul acesta și a fost operată de urgență în luna februarie. În prezent face chimioterape în Franța fiind la jumătatea celor 6 luni de tratement. Cântăreața a trecut prin clipe grele în ultimele luni având mai multe probleme de sănătate.

Rona Hartner se simte bine și se poate bucura de vremea frumoasă

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon și luna februarie. Medicii români au intervenit imediat și au extirpat tumoarea în totalitate. Ulerior, actrița a mai suferit o intervenție chirurgicală în Franța și face în prezent chmioterapie. Rona Hartner este bucuroasă că au trecut 3 luni de când face aceste tratament și se simte mult mai bine.

Medicii din Franța i-au dat o veste bună și cântăreața a ținut să le împărtășească fanilor acest lucru. Actrița a vorbit într-un video pe contul său de socializare de pe Facebook despre faptul că are voie să stea la soare, să înoate și să se bucure de vremea frumoasă de pe Costa de Azur. „Am voie să mă expun în sfârşit la soare. Adică un pic aşa, nu prea mult. Şi sunt pe malul mării la mine acasă. După ce am trecut prin foarte multe încercări, văd că Dumnezeu îmi permite să mă şi odihnesc un pic. Sunt la câteva zile după chimioterapie şi mă simt bine. Aşa că merg la mare. Am voie să înot, adică îmi prinde foarte bine aerul ăsta curat, salin.”, a declarat actrița.

Cântăreața le-a arătat fanilor marea ”de acasă”, cerul de azur și peisajul super de pe Coasta de Azur. „E nebunie. Sunt 34 de grade de o săptămână şi nu am nicio şansă să stau pe acasă. Asta e clar! Sunt ciufulită! Abia am ieşit din apă. Îmi pare rău! Sunt foarte ciufulită, dar nu am ce să fac. Asta este. Haideţi să vă arăt un pic marea. Ce frumoasă este în perioada asta! În Coasta de Azur şi marea şi cerul sunt de azur şi totul este de azur de fapt. Aşa că de aceea Coasta de Azur este totuşi Coasta de Azur.”, a mai spus actrița.

Actrița mai are de făcut doar 3 luni de citostatice
Rona Hartner are voie să stea la soare și să înoate. Actrița a profitat de acest lucru și a plecat în vacanță pe Coasta de Azur
Sursa foto: Facebook

Rona Hartner mai are 3 luni de chimioterapie

Actrița îl are alături la orice pas pe iubitul Herve (DJ francez) care are grijă ca Rona Hartner să se simtă bine. Cântăreața mai are doar 3 luni până va termina cu chimioterapia. „Sunt la jumătatea drumului cu chimioterapia şi mă bucur enorm pentru că rezist totuşi. Iubitul meu Herve se ocupă foarte mult de mine. E în permanenţă cu mine, cu sufletul deshis. Am voie să înot. Fiindcă nu aveam voie nici să iau avionul, nici să înot, nici să nimic. Sunt lângă un pin. Am voie să mă pun şi un pic la soare. Ceea ce înainte nu aveam voie pentru că făceam pete şi făceam tot felul de reacţii nasoale. Deci ce să vă zic? Curaj! Curaj celor care treceţi prin aceleaşi încercări. Să ştiţi că se poate trece. Nu e tot timpul simplu, dar se poate trece.”, a povestit actrița.

Rona Hartner a vorbit și despre noua sa casă. Actrița și-a cumpărat bicicletă ca să se plimbe prin Toulon și să-și păstreze condiția fizică. „Suntem în cartoane, ne mutăm, dar în acelaşi timp mă simt bine pentru că mă instalez în casă nouă. Viaţă nouă, casă nouă şi sănătate nouă. Aşa că totul este nou. Mi-am comandat bicicletă electrică. Fiindcă mă apuc de bicicletă în Toulon, nu mă mai apropii de maşină, aşa că o să fiu într-o formă nebună. Vă pup şi vă iubesc mult şi vă dau veşti în permanenţă”, a spus Rona Hartner pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×