Românii au talent: Trupa Acrobatika a reinventat dansul folcloric – Video

Dan Suta   
în Romanii au talent
24/04/2020, 21:00
Românii au talent: Trupa Acrobatika a reinventat dansul folcloric – Video
Trupa Acrobatika s-a calificat în semifinala Românii au talent. Sursa foto: captură PRO TV

Românii au talent, 24 aprilie 2020: O nouă ediție senzațională scoate la iveală cei mai tari artiști din țară, de la mic la mare. Trupa Acrobatika, formată din copii care se cunosc doar de o lună, a reușit să le taie respirația juraților prin felul în care au pus dansul folcloric pe scenă.

Românii au talent: Trupa Acrobatica, calificată

Trupa din București a primit patru răspunsuri pozitive și s-a calificat în etapa următoare. Micuții și micuțele care au pășit cu mari emoții pe scena din Capitală a show-ului de la PRO TV au dansat suspendați de niște cercuri, lucru care a ridicat sala în picioare.

„Dați un exemplu altor copii, vă ocupați de chestii sănătoase”, a fost reacția lui Mihai Petre, vizibil impresionat de momentul artistic.

Un alt dansator, dezamăgit de verdictul juraților: a refuzat să dea mâna cu Pavel Bartoș în culise

Nu același noroc l-a avut cel de-al doilea concurent care a evoluat în ediția din 24 aprilie. Damian, un puști de doar 10 ani, a plecat extrem de dezamăgit din emisiune și a refuzat să mai dea mâna cu Pavel Bartoș, căci visul lui a fost spulberat de două răspunsuri de NU.

Florin Călinescu și Mihai Petre nu au fost impresionați până la capăt de coregrafia lui Damian, însă l-au încurajat să continue pe drumul început.

„Ești prezent și viitor. Să fii curios și să faci ceea ce-ți place”, i-a spus Andi lui Damian.

Andra și Mihai Petre au avut din nou un duel verbal, căci după feedback-ul oferit de coregraf, cântăreața a spus că ea nu îi va tăia aripile, așa cum o face el.

„Cred că poți să faci lucruri bune, te încurajez să continui cu dansul. Pe alocuri nu ți-a făcut dreptate coregrafia cumva”, i-a spus Mihai Petre lui Damian.

„Nu pot să tai aripile visului tău”, a continuat Andra, la care Mihai a remarcat deranjat: „Stai, adică ce vrei să spui, că eu tai aripile lui?”. Andra s-a scuzat și a spus că nu era un atac la adresa lui Petre.

Cele două momente, în videoclipurile de mai jos:

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×