Românii au talent, sezonul 10, ediția 3. Momente spectaculoase la PRO TV. Florin Călinescu, probleme cu tensiunea – Video Update

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
21/02/2020, 22:54
Românii au talent, sezonul 10, ediția 3. Momente spectaculoase la PRO TV. Florin Călinescu, probleme cu tensiunea – Video Update
Românii au talent, sezonul 10, ediția 3. Sursa foto: protv.ro

Se anunţă o seară incitantă la „Românii au talent”. În serialul trei al celui de-al zecelea sezon, pe scenă se vor derula numere care de care mai atractive oferite de adulţi, prrecum şi de copii. În premieră, Florin Călinescu va da primul Golden Buzz din cariera lui de jurat la „Românii au talent”.


Update, 22:52 Momente de panică la Românii au talent. Florin Călinescu a avut probleme cu tensiunea. Producătorii și jurați credeau că era o glumă din partea umoristului, însă a avut cu adevărat nevoie de îngrijiri medicale. În cele din urmă și-a revenit. Andra a lăcrimat și a spus: „Nu vreau să îl pierd. Îmi e tare drag”

 

William și Shawn, doi ”extratereștri” la Românii au talent. Au luat 4 „Da”

Natasha pare dintr-o altă lume. Ce mișcări!

Simion Ștefan, un iluzionist rar:

Anastasia a adus folclorul în stare pură pe scenă:

Niște versuri pe care nu le vom uita:

Maxi a pus degetul pe rană:

Umor, sport și… bilet spre etapa următoare!

Câtă energie!  Micuța a luat 4 de „Da”


UPDATE, 20:30 A început o nouă seară de magie la PRO TV. Fanatik îți prezintă în acest material cele mai interesante materiale din cea de-a treia ediție din sezonul 10.


„Românii au talent”, ediția 3, sezonul 10, aduce numere spectaculoase

Serialul 3 al celui de-al zecele asezon „Românii au talent” va aduce numere care de care mai incitante vineri seară la PRO TV. Pe scenă vor urca adulţi, dar şi copii care vor aduce numere reale de talent adevărat.

În acest serial, Florin Călinescu va da primul său Golden Buzz din cariera lui de jurat la Românii au talent. Numărul îl va impresiona puternic pe jurat. ”Acordarea acestui golden buzz este o reacție pură de emoție”, va declara Florin Călinescu.

Copilul Diasporei impresionează o ţară întreagă

Mulţi dintre concurenţi au aşteptat o viaţă să îşi etaleze talentul într-o astfel de emisiune concurs. ”Sunt cea mai fericită, aștept acest moment de 20 ani”, a decarat o concurentă.

De asemenea, copiii vor înveseli atmosfera de la „Românii au talent” cu numerele lor de talent prezentate. ”Simt emoticoane: de emoție, de bucurie, de dragoste”, spune unul dintre copiii participanţi la emisiunea de talente.

Un alt copil, participant la „Românii au Talent”, a străbătut mări şi ţări ca să îşi arate talentul pe scena de la PRO TV. Acesta a venit din Spania şi a transmis un puternic mesaj social din partea copiilor care cresc în Diaspora.

Destinul m-a scos afară din România, dar nimic n-a scos-o afară din inima mea”, a declarat copilul diasporei. Copilul îl va impresiona puternic cu poezia recitată perfect pe Andi Moisescu.

Am fost martorul uneia dintre cele mai bune radiografii din ultimii ani”, a declarat Andi Moisescu. Fanii de iluzionism vor avea parte de un număr atractiv de mentalism.

Numărul îl va face pe Mihai Petere să declare că „a fost unul dintre cele mai bune numere de mentalism„. Românii au talent a avut parte, în 2020, de un debut de sezon slab, cel mai slab de până acum.

Cel de-al zecelea sezon a debutat cu cele mai proaste cifre de până acum. Astfel, dacă până în prezent, show-ul nu a coborât sub trei milioane de telespectatori, în 2020, show-ul TV de la PRO TV a fost urmărit de 2,6 milioane de persoane.

Chiar şi aşa, Românii au talent a condus în topul audienţelor. Cifrele au fost duble și chiar triple față de televiziunile concurente Kanal D şi Antena 1.

În mediul urban, emisiunea „Românii au talent” a înregistrat 1,3 milioane de telespectatori, cu peste 500.000 mai puţin faţă de debutul emisiunii din anul 2019.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×