Ce se întâmplă cu sezonul 3 al serialului VLAD. Producătorii au făcut totul public

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
03/02/2020, 11:23
Ce se întâmplă cu sezonul 3 al serialului VLAD. Producătorii au făcut totul public
Ce se întâmplă cu sezonul 3 al serialului VLAD.

Serialul Vlad revine la Pro TV cu sezonul 3, care se anunță a fi unul mult mai captivant decât celelalte două, care oricum au făcut ratinguri foarte bune. Apar personaje noi, iar Vlad va plăti pentru faptul că și-a subestimat inamicii.

Fanii se întreabă ce se întâmplă cu sezonul 3 al serialului VLAD

Așadar, răzbunarea lui Vlad continuă în sezonul 3, însă acesta va fi într-un pericol constant, deoarece planurile sale vor fi date peste cap de oamenii care acum vor să-i facă rău la orice pas.

Telespectatorii vor putea urmări momentele tensionate ale serialului preferat, care nu au lipsit în mod clar nici în anul 2019, dar acum totul se intensifică, avându-l producător pe Jesus del Cerro. Pe Instagram au fost publicate câteva imagibi de la filmări, unde personajele serialului se luptă cu arme de foc.

Fimări în Grecia și Istanbul

Actorii au început deja filmările în însorita Grecie, apoi acestea s-au mutat în Istanbul, iar costul de producție ar putea să sară chiar și de 200 de mii de euro pentru fiecare serial, cât s-a auzit că a costat până acum.

Încă nu se știe când va fi difuzat sezonul 3 din serialul Vlad, însă se pare că acesta va fi lansat e micile ecrane spre finalul anului 2020. Pro TV a folosit și pentru acest sezon finanțare de la Guvernul României.

„Vlad este cel mai ambițios proiect pe bază de scenariu pe care l-am avut până acum la Pro TV și suntem încântați de felul în care a fost primit de publicul din România. Suntem entuziasmați să vedem unde ne va duce cel de-al treilea sezon”, a declarat Antonii Mangov, directorul de programe de la PRO TV, potrivit paginademedia.ro.

Producția a fost realizată după licența turcească a serialului Ezel, serial difuzat în 2010 de Kanal D. Vlad a fost promovat ca un serial 100% românesc, însă publicul fidel de telenovele au remarcat imediat asemănările cu serialul turcesc Ezel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×