Român expulzat din Italia, după ce a ajuns beat criță la spital de 73 de ori. Care a fost motivul oficial al expulzării

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
17/02/2020, 13:54
Român expulzat din Italia, după ce a ajuns beat criță la spital de 73 de ori. Care a fost motivul oficial al expulzării
Român expulzat din Italia, după ce a ajuns beat criță la spital de 73 de ori

Un român a fost expulzat din Italia și are interdicție timp de 5 ani să se întoarcă în Peninsulă! Motivul este unul halucinant: românul a ajuns de nu mai puțin de 73 de ori la Urgențe, după ce a consumat în exces băuturi alcoolice!

Român expulzat din Italia, după ce a ajuns beat criță la spital de 73 de ori

Sătule să îl tot care la spital pe românul turmentat, autoritățile italiene au decis să-l trimită acasă în România pe bărbatul cu probleme legate de consumul de alcool, informează Messaggero Veneto.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Potrivit Messaggero Veneto, bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost surprins în stare avansată de ebrietate și dus la spital de 73 de ori de către polițiștii italieni. De 45 de ori a fost dus la spital doar de la începutul anului 2020! În 49 de cazuri, românul s-a trezit cât de cât din beție și a plecat de la spital înainte de încheierea verificărilor.

De cele mai multe ori, românul a fost dus de polițiști la spital

Bărbatul se afla în Italia din 2003, stabilindu-se inițial în provincia Torino, însă în 2014 s-a mutat în Friuli-Venezia Giulia, în provincia Pordenone. Românul a lucrat la o firmă din Friuli, însă pentru scurt timp, deoarece patronul a fost nevoit să-l dea afară pentru că bărbatu nu venea la muncă.

Tribunalul din Trieste a emis ordinul de expulzare, după ce românul aflat sub influența băuturilor alcoolice a iscat un scandal la un magazin de pantofi, iar motivul invocat de instanță a fost unul foarte serios: „ordinul a fost adoptat din motive de siguranță publică”.

Polițiști de la Biroul de Imigrări de la sediul poliției Pordenone l-au escortat pe român la aeoportul Marco Polo din Veneția, săptămâna trecută, unde a fost îmbarcat într-un zbor cu destinația România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×