Român din Germania, în stare gravă la spital. Bărbatul a fugit de poliție și s-a aruncat de la etajul 4

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
03/12/2019, 19:33
Român din Germania, în stare gravă la spital. Bărbatul a fugit de poliție și s-a aruncat de la etajul 4
Caz ciudat în Germania, după ce un român s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc. Sursa foto: a1.ro

Un român din Germania a fost protagonistul unor scene demne de filmele de acțiune, după ce s-a aruncat din senin de la etajul 4 al unui bloc. Cascadoria l-ar putea costa viața, pentru că bărbatul se află acum în stare gravă la spital.

Totul a început după ce bărbatul a fost oprit în trafic de polițiștii germani

Incidentul neobișnuit s-a petrecut chiar de Ziua Națională a României, într-o localitate din apropierea orașului Koln. Potrivit autorităților germane, românul în vârstă de 31 de ani a fost oprit în trafic pe raza localității Bruehl, pentru un control de rutină.

Întrucât nu cunoștea limba germană, tânărul nu s-a putut identifica, relatează surse din cadrul poliției Koln, care precizează că, în momentul în care se încerca stabilirea datelor sale personale,  acesta a luat-o brusc la fugă. Colegii săi, tot de naționalitate română, au rămas în mașină și au încercat să ajute la identificarea bărbatului.

A fost găsit în scurt timp, pe acoperișul unui bloc

Nu a durat mult până când oamenii legii au reușit să dea din nou de urma fugarului. Potrivit informațiilor furnizate de ofițerii de poliție, acesta a fost găsit pe acoperișul unui bloc, într-o stare evidentă de nervozitate.

Ajutați de compatrioții săi, polițiștii au încercat să îl calmeze și să îl convingă să coboare, însă eforturile lor au fost zadarnic. Bărbatul a sărit în gol, chiar înainte ca echipajul medical de pe ambulanță să ajungă la fața locului.

Românul a fost transportat cu elicopterul la spitalul din localitate, dar starea sa este una deosebit de gravă. În timp ce tânărul se zbate între viață și moarte, autoritățile germane au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte în care s-a produs nefericitul eveniment.

Un român din Germania și-a pierdut viața într-un grav accident rutier

Recent, un român din Germania și-a pierdut viața într-un grav accident rutier, după ce autoturismul la volanul căruia se afla a fost lovit în plin de un autocar. Culmea ironiei, autocarul care i-a adus sfârșitul era înmatriculat în țara noastră și plin de compatrioți.

Potrivit autorităților, tragicul eveniment a avut loc joi, 28 noiembrie, pe autostrada A3, în jurul orei 02.45, când un autocar înmatriculat în România a oprit pentru o pauză de toaletă în stația de servicii Bayerischer Wald Nord. Unul dintre pasageri, un bărbat de 65 de ani a coborât din vehicul pentru a se duce la toaletă și, din motive încă necunoscute, românul a ajuns pe banda de urgență a autostrăzii, unde a fost spulberat de un alt autocar, înmatriculat tot în România.

Potrivit autorităților, în urma impactului deosebit de puternic, românul a fost aruncat 50 de metri în aer. Deși a fost transportat imediat la spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Martorii tragediei susțin că bărbatul a consumat băuturi alcoolice pe parcursul călătoriei. Autoritățile germane au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×