Român din Germania, în stare gravă la spital. Bărbatul a fugit de poliție și s-a aruncat de la etajul 4

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
03/12/2019, 19:33
Român din Germania, în stare gravă la spital. Bărbatul a fugit de poliție și s-a aruncat de la etajul 4
Caz ciudat în Germania, după ce un român s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc. Sursa foto: a1.ro

Un român din Germania a fost protagonistul unor scene demne de filmele de acțiune, după ce s-a aruncat din senin de la etajul 4 al unui bloc. Cascadoria l-ar putea costa viața, pentru că bărbatul se află acum în stare gravă la spital.

Totul a început după ce bărbatul a fost oprit în trafic de polițiștii germani

Incidentul neobișnuit s-a petrecut chiar de Ziua Națională a României, într-o localitate din apropierea orașului Koln. Potrivit autorităților germane, românul în vârstă de 31 de ani a fost oprit în trafic pe raza localității Bruehl, pentru un control de rutină.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Întrucât nu cunoștea limba germană, tânărul nu s-a putut identifica, relatează surse din cadrul poliției Koln, care precizează că, în momentul în care se încerca stabilirea datelor sale personale,  acesta a luat-o brusc la fugă. Colegii săi, tot de naționalitate română, au rămas în mașină și au încercat să ajute la identificarea bărbatului.

A fost găsit în scurt timp, pe acoperișul unui bloc

Nu a durat mult până când oamenii legii au reușit să dea din nou de urma fugarului. Potrivit informațiilor furnizate de ofițerii de poliție, acesta a fost găsit pe acoperișul unui bloc, într-o stare evidentă de nervozitate.

Ajutați de compatrioții săi, polițiștii au încercat să îl calmeze și să îl convingă să coboare, însă eforturile lor au fost zadarnic. Bărbatul a sărit în gol, chiar înainte ca echipajul medical de pe ambulanță să ajungă la fața locului.

Românul a fost transportat cu elicopterul la spitalul din localitate, dar starea sa este una deosebit de gravă. În timp ce tânărul se zbate între viață și moarte, autoritățile germane au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte în care s-a produs nefericitul eveniment.

Un român din Germania și-a pierdut viața într-un grav accident rutier

Recent, un român din Germania și-a pierdut viața într-un grav accident rutier, după ce autoturismul la volanul căruia se afla a fost lovit în plin de un autocar. Culmea ironiei, autocarul care i-a adus sfârșitul era înmatriculat în țara noastră și plin de compatrioți.

Potrivit autorităților, tragicul eveniment a avut loc joi, 28 noiembrie, pe autostrada A3, în jurul orei 02.45, când un autocar înmatriculat în România a oprit pentru o pauză de toaletă în stația de servicii Bayerischer Wald Nord. Unul dintre pasageri, un bărbat de 65 de ani a coborât din vehicul pentru a se duce la toaletă și, din motive încă necunoscute, românul a ajuns pe banda de urgență a autostrăzii, unde a fost spulberat de un alt autocar, înmatriculat tot în România.

Potrivit autorităților, în urma impactului deosebit de puternic, românul a fost aruncat 50 de metri în aer. Deși a fost transportat imediat la spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Martorii tragediei susțin că bărbatul a consumat băuturi alcoolice pe parcursul călătoriei. Autoritățile germane au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs tragedia.

 

Închide ×