Roberto Escobar, fratele celebrului Pablo Escobar, a lansat un smartphone pliabil

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
03/12/2019, 16:03
Roberto Escobar, fratele celebrului Pablo Escobar, a lansat un smartphone pliabil
Escobar Fold, un smartphone pliabil realizat de fratele lui Pablo Escobar. Sursa foto: Escobar Inc Official

Roberto Escobar, fratele ceva mai celebrului Pablo Escobar, și-a lansat propriul smartphone pliabil. Dispozitivul fratelui cunoscutului dealer de droguri poate concura lejer cu Huawei Mate X, Samsung Galaxy Fold sau Motorola Razr. Telefonul lui Roberto a fost botezat Escobar Fold 1.

Escobar Fold 1, telefonul cu care fratele lui Pablo Escobar vrea să detroneze Apple

Escobar are planuri foarte mari. El nu vrea să îi detroneze la vânzări pe giganții Huawei sau Samsung, ci chiar pe cei de la Apple. Roberto spune că planurile sale în acest business sunt foarte mari și e convins că firma Apple va avea probleme pe viitor.

„Le-am spus multor oameni că voi învinge Apple și voi face asta”, a declarat Roberto Escobar pentru Digital Trends.

Telefonul se vinde cu 349 și 499 de dolari

„Îi înșală pe oameni vânzându-le telefoane scumpe, care nu sunt bune de nimic”, a criticat aspru Escobar telefoanele produse de Apple.

Prețul de la care se va vinde pe piață produsul brevetat de Escobar va porni de la 349 de dolari. Un telefon asemănător acestuia, Motorola Razar, se vinde cu 1.600 de dolari, deci modelul lui Roberto este de trei ori mai ieftin.

Telefonul produs de Escobar rulează sistemul de operare Android 9.0 și va fi disponibil cu un ecran cu o diagonală de 7,8 inchi. Dispozitivul permite două cartele care pot fi alternate.

Patronul telefonului spune că utilizatorii nu vor regreta achiziționarea acestuia mai ales că este făcut dintr-un plastic special, ceea ce îl face foarte rezistent.

Escobar Fold a fost deja replicat în 100.000 de unități. În funcție de vânzări, de cererile utilizatorilor, se va continua fabricarea mai multor astfel de telefoane.
Modelele Escobar Fold care au o capacitate de srocare ceva mai mare, de 512 de GigaBiți se vor pune în vânzare pornind de la 499 de dolari.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×