Schimbare radicală pentru utilizatorii Android! Ce se va întîmpla cu Google Maps şi Youtube

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/05/2015, 13:34
Schimbare radicală pentru utilizatorii Android! Ce se va întîmpla cu Google Maps şi Youtube

Cei de la Google au decis să introducă cea mai dorită funcţie pe dispozitivele cu Android. YouTube şi Google Maps vor funcţiona fără internet.

În cadrul conferinţei Google I/O desfăşurată în aceste zile în SUA, cei de la Google au făcut un amalgam de anunţuri interesante. Printre acestea s-a numărat şi o veste bună dedicată celor care au un volum de trafic limitat pe mobil.

Majoritatea posesorilor de smartphone au folosit cel puţin o dată Google Maps. Serviciul gratuit de navigaţie al gigantului din Mountain View face minuni când orice altceva s-ar putea să vă frustreze. Cea mai mare problemă a sa? Necesită o conexiune constantă la internet.

Pentru că în 2015 în continuare există foarte multe zone fără semnal 3G, evidente când începeţi să parcurgeţi ţara în lung şi în lat, Google Maps are toate şansele să vă ajute să vă rătăciţi. Situaţia descrisă mai sus nu va mai fi însă valabilă decât pentru câteva luni. Aceeaşi veste bună se aplică şi celor care folosesc YouTube pentru a asculta muzică la drum lung.

Mai multe pe playtech.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×