Robert Negoiță, dorit înapoi în PSD! Sunt bineveniți și cei care au dărâmat Guvernul Dăncilă

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
16/12/2019, 21:42
Robert Negoiță, dorit înapoi în PSD! Sunt bineveniți și cei care au dărâmat Guvernul Dăncilă
Robert Negoiță, dorit înapoi în PSD. Sursa foto: bursa.ro

Partidul Social Democrat își cheamă înapoi foștii membri care au plecat din partid, dar și pe cei care au fost dați afară de fosta conducere, printre care și Robert Negoiță. Sunt bineveniți chiar și cei care au trădat partidul, atunci când au votat împotriva Guvernului Dăncilă, potrivit libertatea.ro.

Robert Negoiță, dorit înapoi în PSD

Apelul a fost făcut chiar de noua președintă a PSD București, Gabriela Firea, care a fost aleasă luni seara. Primarul General a anunțat deja întoarcerea lui Cozmin Gușă în PSD. Acesta a fost dat afară în aceeași zi în care PSD a decis înlăturarea Anei Birchall, despre care însă nu s-a vorbit nimic.

”Aşa mi-a spus preşedintele PSD Sector 1: nu doreşte funcţii, nu doreşte să candideze pentru nicio poziţie, vrea doar să participe la campania pentru alegerile locale. Nu candidează pentru nicio poziţie, nici la nivel de sector, nici la nivel de municipiu, nici la nivel de ţară”, a spus Firea, despre Cozmin Guşă.

Gabriel Mutu îi cheamă înapoi și pe parlamentarii care au votat moțiunea împotriva Guvernului Dăncilă

Și președintele interimar al PSD a vorbit despre o nouă venire în PSD, cea a lui Vasile Dâncu. „Este posibil, este posibil să se regăsească în conducerea partidului”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni, la finalul conferinţei extraordinare de alegere a preşedintelui PSD Bucureşti, întrebat dacă sociologul Vasile Dâncu se va regăsi „într-o formă sau alta” în conducerea PSD după congresul partidului din 29 februarie.

Un alt nume vehiculat la evenimentul respectiv a fost cel al lui Robert Negoiță, primarul Sectorului 3. „Îl astept pe Robert Negoiţă să se întoarcă cât mai curând în PSD. Şi el are nevoie de noi, şi noi avem nevoie de el. Lui Robert nu trebuie să-i fie teamă să candideze sub sigla PSD, pentru că o sa castige”, a zis Ciolacu, de la tribuna şedinţei PSD Bucureşti.

Gabriel Mutu, liderul PSD Sector 6, a făcut apel pentru reprimirea în partid a parlamentarilor care au votat moţiunea la adresa Vioricăi Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×