Rita Ora s-a sărutat cu Bebe Rexha la MTV VMA 2018

Maria Cristina   
în Stiri mondene
22/08/2018, 19:11
Rita Ora s-a sărutat cu Bebe Rexha la MTV VMA 2018 GALERIE FOTO
MTV VMA 2018 Rita Ora s-a sărutat cu Bebe Rexha!

Rita Ora s-a sărutat cu Bebe Rexha la MTV VMA 2018! Cele două cântărețe au lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Ce-i drept, sărutul nu a fost unul pasional, dar totuși!

MTV VMA este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, unde artiștii adoră să se remarce pe covorul roșu prin diverse gesturi.

 Rita Ora s-a sărutat cu Bebe Rexha la MTV VMA 2018

Se pare că Rita Ora și Bebe Rexha au copiat gestul Madonnei din 2003, tot la VMA, care a devenit clebru.

În 2003, celebra cântăreață Madonna o săruta pe Britney Spears și Christina Aguilera, iar pe fundal se auzea piesa „Like a Virgin”
În 2003, celebra cântăreață Madonna o săruta pe Britney Spears și Christina Aguilera, iar pe fundal se auzea piesa „Like a Virgin”

Apariție super-sexy la MTV VMA 2018

Rita Ora, în vârstă de 26 de ani, a îmbrăcat o rochie neagră, transparentă, prin care putem remarca părțile intime ale trupului său apetisant, iar la gât a ales să poarte un choker extrem de sexy.

Bebe Rexha, în vârstă de 28 de ani, a optat pentru o fustă argintie și un top, în aceeași nuanță, care să-i evidențieze formele voluptoase.

Rita Ora s-a sărutat cu Bebe Rexha!

Cele două au vrut să se facă remarcate. Și au reușit! „Pupicul” lor au făcut prima pagină în toate ziarele mondene.  Pentru a atrage și mai mult atenția, Rita și Bebe s-au ținut de mână tot timpul, iar oamenii își dădeau coate și se întrebau dacă sunt împreună. Asta da marketing!

Cea de-a 35-a gală a MTV Video Music Awards a avut loc la Radio City Music Hall din New York, pe 20 august, pentru a 12-a oară, după ce evenimentul a fost inaugurat aici, în 1984.

Cine este Rita Ora?

Rita Sahatçiu Ora s-a născut pe data de 26 noiembrie 1990, în Pristina. Rita este o cântăreață, compozitoare și actriță britanică de origine kosovară. Albumul său de debut, „Ora” (2012), a debutat pe poziția #1 în Marea Britanie și conține single-urile number-one „R.I.P.” și „How We Do (Party)”.

După ce a mai ajuns încă o dată pe poziția #1 în topuri cu piesa „Hot Right Now” în colaborare cu DJ Fresh, Ora a devenit artistul cu cele mai multe single-uri de poziția #1 în UK Singles Chart în 2012. În 2013 ea a fost nominalizată de trei ori la BRIT Awards. Primul single de pe cel de-al doilea său album, „I Will Never Let You Down”, a debutat în topul UK Singles Chart în 2014, Ora devenind astfel a doua cântăreață solo britanică cu patru single-uri de poziția #1 în Marea Britanie, după Geri Halliwell.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×