Iulia Vântur, sumă impresionantă pentru a prezenta Festivalul Cerbul de Aur 2018!

Nicoleta C   
în Stiri mondene
21/08/2018, 13:03
Iulia Vântur, sumă impresionantă pentru a prezenta Festivalul Cerbul de Aur 2018! GALERIE FOTO
Iulia Vântur va prezenta Cerbul de Aur 2018!

Iulia Vântur va lua o sumă impresionantă pentru a prezenta longevivul festival Cerbul de Aur 2018. Celebra moderatoare, care făcea parte din duetul Ștefan Bănică-Iulia Vântur, la ”Dansez pentru tine”, vine din India pentru a prezenta Cerbul de Aurd din anul curent. Vedeta a ajuns la cârma acestui festival, după o lungă perioadă de timp în care toată lumea credea că festivalul va fi prezentat de Mădălina Ghenea. La sfârșitul lunii, vestita vedetă, acum și în India, va părăsi a doua ei casă pentru a prezenta încă o dată în România.

Până acum puțin timp, prezentatorii festivalului erau modelul Mădălina Ghenea și actorul italian Gabriel Garko(46). Acesta a rămas în ipostaza de prezentator, acum alături de Iulia Vântur. Cu toate că, potrivit Pagina de Media, primele gazde ale festivalului, anunțate si de organizatori, chiar semnaseră și contractele, o schimbare totuși a avut loc.

Iulia Vântur va prezenta Cerbul de Aur 2018.
Vedeta a venit la cârma acestui festival, după o lungă perioadă de timp în care toată lumea credea că festivalul va fi prezentat de Mădălina Ghenea.

Iulia Vântur, sumă impresionantă pentru a prezenta Festivalul Cerbul de Aur 2018!

Vedeta se va întoarce în România pentru a prezenta, timp de 3 zile: 30, 31 august și 1 septembrie, marele festival de muzică. Aceasta, conform Click.ro, va încasa în total suma de 10.000 de euro. Pe contul ei de socializare, aceasta a anunțat că va prezenta cu drag minunatul festival. ”Dragii mei, am o veste de împărtățit cu voi. Ne întâlnim în curând, în Piața Sfatului din Brașov! Sunt bucuroasă să vă anunț că voi prezenta festivalul internașional de muzică Cerbul de Aur, ediția aniversară, alături de Gabriel Garko. Sunt onorată să fiu parte a acestui festival cu tradiție, care-mi reamintește momente frumoase din viața mea. Vă aștept la Cerbul de Aur! Festivalul va fi difuzat în direct, de Televiziunea Română, 29 aug-2 sept”, a scris prezentatoarea pe contul ei de Facebook.

Iulia Vântur va prezenta Cerbul de Aur 2018.
Actorul italian, Gabriel Garko, va fi unul dintre prezentatorii marelui Festival de muzică Cerbul de Aur 2018!

Iulia Vântur, despre întoarcerea în România pentru a prezenta din nou

Pentru Click, vedeta a declarat că propunerea pentru a prezenta vestitul vestival a venit pe neașteptate. ”Propunerea de a prezenta ”Cerbul” a venit pe neașteptate. Imi aduc aminte că eram în Bangkok(n.r. în iunie), acolo unde aveam un schow pentru IIFA( International Indian Film Academy). Mă bucur că TVR a considerat că mă potrivesc acestui eveniment. Iubesc muzica, e parte importantă a vieţii mele acum, mare parte a carierei mele am prezentat un talent show de succes (“Dansez pentru tine”), mă simt în elementul meu într-un astfel de format. Mă simt onorată să prezint o ediţie cu adevărat specială a „Cerbului de aur”.

Iulia Vântur va prezenta Cerbul de Aur 2018.
Celebra prezentatoare de la ”Dansez pentru tine” revine în România pentru a prezenta ”Cerbul de Aur”!

Acest festival cu tradiţie, care ne-a oferit atât de multe amintiri frumoase, se întoarce după o pauză de 9 ani, într-un moment aniversar, 100 de ani de la Marea Unire. Sincer, când am primit propunerea de la TVR, m-am reconectat instant cu momentele din adolescenţă, mi-am amintit de serile frumoase din Piaţa Sfatului, de recitalurile pe care le aşteptam cu nerăbdare. Am luat decizia cu mare drag, de-abia aştept să revin în Piaţa Sfatului, să mă bucur de muzică, de spectacol”, a dezvăluit Iulia Vântur.

Iulia Vântur, despre partenerul ei de scenă

Acum că lucrurile sunt clare, iar Mădălina Ghenea nu va mai prezenta alături de italianul Gabriel Barko, alături de care mai prezentase în trecut festivalul de la Sanremo, Iulia Vântur a venit cu o părere despre partenerul ei de scenă. ”Nu l-am cunoscut încă pe Gabriel Garko, am auzit că e un actor foarte bun, iubit de public și sunt convinsă că vom lucra bine împreună”, a declarat coprezentatoarea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×