Iulia Vântur s-a îngrășat, în cei 5 ani petrecuți în India! ”Am luat în greutate!”

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
26/07/2018, 18:52
Iulia Vântur s-a îngrășat, în cei 5 ani petrecuți în India! ”Am luat în greutate!” GALERIE FOTO

Iulia Vântur s-a îngrășat în cei 5 ani petrecuți în India. În această perioadă, vedeta s-a schimbat radical. Fosta prezentatoare TV, pe care toți o știam blondă, nu mai este nici măcar pe paroape de această culoare. Și silueta ei a suferit transformări, iar asta a povestit chiar Iulia Vântur însăși.

Acum 5 ani, Iulia Vântur a ales să părăsească emisiunea ”Dansez pentru tine” și să o ia pe cu totul alt drum, în India. La vremea aceea, deja se zvonea că vedeta de televiziune ar avea o relație cu actorul indian, foarte iubit la Bollywood, Salman Khan. Astăzi, Iulia Vântur încă păstrează discreția despre legătura dintre ea și Salman. Apare foarte des în compania apropiaților actorului, este fotografiată periodic în compania lui, însă nimic oficial, nimic care să confirme, măcar din gesturi, că între cei doi este mai mult decât o relație de strânsă prietenie.

Iulia Vântur s-a îngrășat în cei 5 ani petrecuți în India

Iulia Vântur s-a îngrășat în cei 5 ani petrecuți în India. După cum a recunoscut chiar ea, vedeta adoră mâncarea tradițională din această țară și, în plus, s-a lăsat de fumat. Aceste criterii combinate au dus, într-o anumită perioadă, la câteva kilograme în plus. Iulia Vântur, însă, a luat repede măsuri, iar silueta sa este aproape de rezultatul la care fosta prezentatoare de la ”Dansez pentru tine” își dorește să ajungă.

”Am revenit uşor la ceea ce eram înainte. Am luat în greutate şi pentru că am renunţat la fumat, pentru am început să iubesc prea mult mâncarea indiană şi ca urmare a unui tratament pe care l-am urmat acum ceva timp. Ulterior am fost mai atentă la ceea ce am mancat, dar a contat mult şi faptul că am oprit acel tratament.”, a declarat Iulia Vantur pentru andraonline.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×