Iulia Vântur a vorbit despre relația cu Salman Khan! Se distrează cu starul indian în…junglă!

Claudiu Ilie   
în Iulia Vantur
10/07/2018, 17:05
Iulia Vântur a vorbit despre relația cu Salman Khan! Se distrează cu starul indian în…junglă! GALERIE FOTO
Iulia Vantur vorbeste despre relatia cu Salman Khan

Frumoasa Iulia Vântur nu mai ascunde relația pe care o are cu celebrul actor indian Salman Khan! Vedeta a spus chiar și unde își petrece timpul liber, împreună cu iubitul ei. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Cei doi dețin o fermă, unde merg ori de câte ori au câteva zile libere. ”În Mumbai, mergem la fermă, la o casă de vacanță, pe care o avem undeva într-un loc foarte frumos, un fel de junglă. Este și un munte acolo pe care m-am cățărat de câteva ori”, a spus Iulia, invitată în emisiunea de la Pro TV ”Vorbește lumea”. Întrebată de Cove ce mai face Salman Khan, fosta vedetă Pro TV a declarat că actorul este foarte fericit și este plecat într-un turneu în SUA cu noul său film, ‘Da-Bangg Reloaded’.

Citește și TOP 30 – Cele mai sexy vedete din India. Iulia Vântur, inclusă şi ea. Pe ce loc au votat-o indienii 

Citește și Imaginile momentului în showbiz! Vedeta a vrut să fie sexy, dar a arătat mai mult decât era cazul 

Iulia Vântur a vorbit despre relația cu Salman Khan

Iulia a rămas în India pentru că a avut un eveniment foarte important la Bangkok, unde a prezentat niște premii cinematografice internaționale, dar și pentru că este ocupată cu înregistrările pentru noile sale melodii. Mai mult, ea a profitat de faptul că a avut câteva zile libere și a plecat cu părinții ei într-o vacanță în Italia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×