Ieri felină, azi… cam plină! Iulia Vântur s-a îngrăşat! Cum arată la 5 ani după ce s-a mutat în India

în Femei frumoase
02/02/2018, 22:00
Ieri felină, azi… cam plină! Iulia Vântur s-a îngrăşat! Cum arată la 5 ani după ce s-a mutat în India GALERIE FOTO

Avea România la picioare. Pe unde se ducea, era urmărită de paparazzy. Iulia Vântur era o adevărată vedetă în ţară, mai ales după ce a avut o relaţie cu Marius Moga. Chiar şi după relaţia cu „Micul Mozart”, Iulia era în atenţia tuturor.

Vedeta însă a vrut mai mult, a vrut altceva. În anul 2013, s-a mutat în India, unde locuieşte cu iubitul ei, faimosul actor Salman Khan. Frumoasa româncă a început să se schimbe. A renunţat la blondul cu care s-a consacrat în showbiz-ul românesc şi s-a făcut roşcată. Aceasta nu este însă singura schimbare. Românca a început să semene cu localnicele, care sunt mai plinuţe, au forme mult mai rotunjite. Aşa a ajuns Iulia Vântur să aibă probleme cu greutatea!

Iulia Vântur s-a îngrăşat. Cum arată acum

„Este un obicei acolo, în India, între prieteni. Au obiceiul să stea la taclale până târziu şi ultimul lucru pe care îl fac e să mânânce. Aşa că ajung să mânânc înainte să mă bag la somn. Prima dată nici nu am putut să dorm, mâncam la 1 ziua şi la 4 dimineaţa. De obicei mânânc acasă. Se găteşte în casă. Merg la restaurant, mai ales când vreau să servesc mâncare occidentală”, a declarat Iulia Vântur, la Smart Fm.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×