Rihanna s-a despărțit de Hassan Jameel după trei ani de relație. Sauditul are o avere de 2,2 miliarde de dolari

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/01/2020, 15:38
Rihanna s-a despărțit de Hassan Jameel după trei ani de relație. Sauditul are o avere de 2,2 miliarde de dolari
Rihanna s-a despărțit de Hassan Jameel. Sursa foto: US Weekly

Cântăreața Rihanna s-a despărțit de iubitul ei, Hassan Jameel, după trei ani de relație. Sauditul cu o avere de 2,2 miliarde de dolari și muziciana din Barbados nu mai sunt împreună, iar ruptura s-a produs de comun acord, scrie presa americană.

Rihanna s-a despărțit de miliardarul Hassan Jameel

Artista de 31 de ani și iubitul ei aveau planuri mari de viitor, ba chiar cântăreața spusese că își dorea să devină mamă. Lucrurile s-au schimbat din 2017, când s-au cunoscut, până acum.

Nu se știe care sunt motivele despărțirii dintre cei doi. Presa scrie că acesta nu ar fi fost tocmai fidel, iar antecedente în acest sens are, căci din cauza infidelității ar fi divorțat de Lina Lazaar, cu care se căsătorise în 2012, scrie univision.com.

Jameel s-a iubit în trecut cu Naomi Campbell

Fosta soție a lui Jameel este un cunoscut critic de artă, specializată în arta contemporană. Pe lângă Lina, miliardarul arab s-ar fi iubit o perioadă și cu fotomodelul internațional și model de pasarelă Naomi Campbell.

Jameel este unul dintre cei mai apreciați oameni de afaceri din Arabia Saudită. Acesta controlează o parte din conglomeratul Abdul Latif Jameel, afacere care are toate drepturile de distribuție ale mașinilor Toyota în Arabia Saudită și țările vecine.

Nici Rihanna nu a stat prost la capitolul relații. Înainte de Jameel, cântăreața s-a iubit cu Chris Brown, din cauza căruia a avut cel mai mult de suferit, iar presa a relaționat-o și cu alți artiști precum muzicianul Drake sau actorul Leonardo DiCaprio.

Rihanna este una dintre cele mai iubite artiste din lume. A devenit cunoscută în anul 2005, iar de mai bine de 15 ani este unul din cele mai puternice branduri din industria muzicală americană, o adevărată ambasadoare a genului pop-dance.

Printre cele mai populare melodii scoase de Rihanna se numără „Umbrella”, „Man Down”, „Bitch better have my money”, „Disturbia” și „Te amo”.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×