Andreea Antonescu, primele declarații după ce s-a despărțit de Ștefan Manolache: „Nu pot să explic exact din ce motiv”

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/01/2020, 15:51
Andreea Antonescu, primele declarații după ce s-a despărțit de Ștefan Manolache: „Nu pot să explic exact din ce motiv”
De data asta e pe bune! Andreea Antonescu s-a despărțit de Ștefan Manolache. Sursa foto: Instagram

Andreea Antonescu a confirmat despărțirea de Ștefan Manolache după ce presa a scris în repetate rânduri că iubăreții nu au un viitor comun.

Andreea Antonescu a confirmat: nu mai este iubita lui Ștefan Manolache

Membra trupei Andre a spus că a fost la Iași unde a stat de vorbă cu Don Juan-ul de Moldova, iar concluzia la care au ajuns amândoi a fost că este mai bine să stea separați.

„Da, ne-am despărțit. Noi am decis ca în relația pe care o avem să stăm atât timp cât ne simțim bine amândoi. Ieri am fost la Iași, am discutat și… ne-am despărțit”, a declarat cântăreața pentru wowbiz.ro.

Ex-ul Andreei a fost cu mai multe dive din showbiz: de la Silvia Popescu la Calina Dumitrescu

„Nu pot să explic exact din ce motiv, dar lucrurile sunt clare acum pentru mine, nu mai sunt într-o relație cu Ștefan”, a continuat Andreea.

Ștefan Manolache este cunoscut în presa tabloidă sub denumirea de „prințișor al taxiurilor”. A avut relații de iubire cu diverse figuri feminine cunoscute din reality-show-urile difuzate la tv și nu numai.

A avut o idilă cu de două ori câștigătoarea show-ului Bravo, ai stil de la Kanal D, Silvia Popescu, după care și-a mutat atenția către o altă fostă concurentă.

A schimbat-o pe Silvia cu participanta Adela Tecuceanu și finalistă a show-ului de fashion în cel de-al doilea sezon.

Nu a durat mult nici relația cu Adela, căci presa tabloidă a scris apoi că Ștefan s-ar iubi cu Calina Dumitrescu, nimeni alta decât fiica faimoasei Catinca Roman.

Cea mai cunoscută dintre fostele lui partenere rămâne Andreea Antonescu. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este: cu ce altă divă de pe plaiurile mioritice urmează să se cupleze Manolache?

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×