Ricky Martin, despre copiii săi: „Sper ca băieții mei să fie gay”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/10/2018, 09:47
Ricky Martin, despre copiii săi: „Sper ca băieții mei să fie gay” GALERIE FOTO
Ricky Martin, declarații controversate despre orientarea sa sexuală și despre cea a copiilor săi

Cântărețul Ricky Martin a vorbit deschis despre posibila viitoare orientare sexuală a copiilor săi. Vedeta și-a deschis sufletul în cadrul emisiunii de televiziune „The Daily Show”, unde a dezvăluit lucruri despre cunoscuții gemeni, Matteo și Valentino.

Declarația făcută în urma intervievării acestuia a fost una controversată. Aceasta i-a adus multe critici vedetei. Cum și-a făcut publică orientarea și de ce i-ar fi mai greu să accepte că băieții săi nu vor fi gay?

Ricky Martin speră ca gemenii lui să fie gay

 

Cântărețul Ricky Martin împreună cu familia sa
Cântărețul Ricky Martin împreună cu familia sa

Ricky Martin a ales să adopte doi copii, lucru ce l-a schimbat pentru totdeauna, a afirmat el în repetate rânduri. Cântărețul a devenit tată în urmă cu 10 ani, decizie care i-a adus fericire de neimaginat. De asemenea, întrebat despre viitorul copiilor, vedeta a răspuns că și-ar dori ca băieții lui gemeni să aibă aceeași orientare ca și el, prin urmare, să fie gay. „Copiii mei sunt prea mici în acest moment, dar sper să fie gay”, a declarat iubitul cântăreț.

Ricky Martin împreună cu gemenii săi
Ricky Martin împreună cu gemenii săi

Multe semne de întrebare au trezit declarațiile din acea seară, în special aceasta. La finele emisiunii de televiziune, Ricky Marin a spus că orientarea lui sexuală l-a făcut să se simtă mai puternic. Internauții au decis să-l taxeze dur și să-l ia la rost din primele clipe. Fanii s-au declarat revoltați și supărați pe speranțele tatălui de a nu-și accepta copiii așa cum s-ar putea să fie, heterosexuali.

Când a spus lumii întregi că este gay

Ricky Martin alături de băieții lui gemeni și iubitul său
Ricky Martin alături de băieții lui gemeni și iubitul său

Cu ocazia mărturisirilor făcute, destul de picante, acesta a decis să nu se sfiască să spună și despre modul în care a decis să se accepte odată pentru totdeauna că este gay, și să se arate așa lumii întregi: „Prietenii mi-au spus atunci să nu fac asta, toți mi-au spus că nu o să mai am o carieră. Cred că am vrut să le demonstrez că oamenii mă vor accepta și că viața mea va rămâne la fel. Ceea ce, cred eu, s-a și întâmplat”, a declarat Ricky Martin.

Odată cu statului de tată, cântărețul a decis să dezvăluiască lumii de ce a ales să crească doi copii singur, și de ce nu i-a făcut cu o femeie. Vedeta internațională și-a făcut publică orientarea abia după ce băirții lui au venit pe lume. ”A fost foarte greu pentru mine să mă rog, să stau de vorbă cu Dumnezeu. Dacă e să ne luăm după regulile religiei mele, să fii homosexual este rău. Știi că nu e bine, așa că te lupți cu tine însuți…”, a mai povestit artistul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×