Rezultate Alegeri Prezidențiale: numărătoarea paralelă a USR-PLUS. Date oficiale transmise de partid

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
10/11/2019, 22:51
Rezultate Alegeri Prezidențiale: numărătoarea paralelă a USR-PLUS. Date oficiale transmise de partid
Dan Barna a ieșit pe locul 3 la alegerile prezidențiale conform primul exit poll. Sursa foto - facebook

Rezultate Alegeri Prezidențiale: numărătoarea paralelă a USR-PLUS continuă și alianța se bazează din plin pe voturile care vin acum din diasporă și care pot crește procentul candidatului comun. Conform primului exit poll, Dan Barna s-a clasat pe locul 3 cu peste 16 % din opțiunile alegătorilor. La puțin timp distanță, acesta a scăzut destul de mult. Barna, a declarat după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, că este optimist în ceea ce priveşte rezultatul în urma numărării voturilor, menţionând că în diaspora încă se votează.

Rezultate Alegeri Prezidențiale: numărătoarea paralelă a USR-PLUS

„Este o şansă mare pentru viitorul României şi ceea ce am dovedit noi în această campanie este că da, oamenii obişnuiţi se pot lupta cu vechea clasă politică. Mulţumesc diasporei pentru că a trimis acel mesaj de care poate România avea nevoie, că implicându-ne putem schimba lucrurile. Este un record istoric fără precedent în diaspora şi asta ne dă încredere şi speranţă”, a declarat Dan Barna.

Dan Barna s-a declarat totuși mulțumit în urma rezultatului. „Sunt optimist asupra rezultatului final pentru că tendinţa şi ultimele ore au arătat o tendinţă de creştere, şi de asta vreau să le mulţumesc tuturor celor care au ieşit la vot (…)”, a adăugat candidatul alianței USR/Plus care a mai spus că există în momentul de faţă o şansă foarte mare ca modernizarea României să se întâmple de acum şi nu peste cinci ani.

Date oficiale transmise de partid

Barna a făcut un apel la delegaţii din secţii să fie atenţi la numărarea voturilor. „Este o şansă mare pentru viitorul României şi ceea ce am dovedit noi în această campanie este că da, oamenii obişnuiţi se pot lupta cu vechea clasă politică. Oamenii obişnuiţi care formează o alianţă care vrea să modernizeze România contează în politică şi viitorul este al nostru şi e foarte bine că au ieşit atâţi oameni la vot.

Este un lucru care ne încurajează şi pe care ne vom construi paşii următori”, a încheiat Barna nu înainte de a le mulțumi tuturor celor care au participat și au ajutat în campania alianței.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×