Mesajul lui Dan Barna pentru membrii USR-Plus din secțiile de votare: „Vă rog aveți grijă de fiecare vot!”

Mesajul lui Dan Barna pentru membrii USR-Plus din secțiile de votare: „Vă rog aveți grijă de fiecare vot!”
Dan Barna, mesaj pentru membrii USR Plus aflați în secțiile de votare *foto: usrplus.ro

Candidatul USR – Plus Dan Barna a intrat în alegerile prezidențiale cu o misiune destul de clară: fără PSD în turul doi al alegerilor prezidențiale. Exit-poll-urile din partea partidelor spun că între Barna și candidatul PSD, Viorica Dăncilă, se duce o luptă strânsă pentru accederea în al doilea tur al scrutinului, iar prezidențiabilul USR-Plus a avut un mesaj special pentru membrii alianței care asigură corectitudinea votului.

Mesajul lui Dan Barna pentru membrii USR-Plus din secțiile de votare

Prezidențiabilul USR-Plus, Dan Barna, a dat două mesaje: unul pe facebook pentru susținătorii săi și unul intern, în cadrul partidului, către observatorii din secțiile de votare care vin din partea partidului său: „Mai avem trei ore. Suntem aproape de un tur doi istoric. Fiecare vot face diferența. Este timpul ca generația noastră, a celor crescuți sau născuți după Revoluție, să spună ce fel de țara vrem”, a scris Barna, pe facebook.

Mesajul său a fost schimbat însă către membrii săi din secțiile de votare. Dan Barna le-a spus colegilor să de partid să nu se lase descurajați de primele rezultate ale exit-poll-urilor, pentru ca acestea o vor da în avans pe Viorica Dăncilă întrucât nu este luat în considerare și votul din Diaspora. Astfel, Barna le-a zis că „Lupta e foarte strânsă, se poate ajunge la o diferență de mii de voturi, vă rog aveți grijă de fiecare vot!”, potrivit celor de la Libertatea.

Dan Barna, cursă strânsă cu Viorica Dăncilă pentru prezența în turul 2 al alegerilor prezidențiale

Potrivit ultimelor exit-poll-uri de la ora 15:00, Klaus Iohannis ar avea aproape 40% din sufragii fiind sigur de prezența în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Lupta pentru locul doi se dă între Viorica Dăncilă și Dan Barna. Astfel, prezidențiabilul PSD are 21,1% din sufragii, în timp ce Dan Barna este în creștere și ajunge la 16,6% din voturi. Interesant este că în exit-poll nu sunt trecuți și cei din Diaspora, unde votul este unul de-a dreptul masiv!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×