Rețeta zilei. Aperitive haioase pentru masa de Crăciun

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
17/12/2019, 13:19
Rețeta zilei. Aperitive haioase pentru masa de Crăciun GALERIE FOTO
Aperitive inedite pentru masa de Crăciun. Sursa foto: Pinterest.com

Sărbătorile de iarnă bat la ușă, iar gospodinele se pregătesc intens pentru masa de Crăciun. Dacă vrei să-ți impresionezi invitații alege să pregătești aperitive haioase în ton cu sărbătorile care urmează să vină. Află din rândurile de mai jos cum poți face asta.

Rețeta zilei. Cum poți pregăti aperitive haioase pentru sărbători

Aperitivele sunt ideale pentru masa de Crăciun sau de Revelion atunci când nu ai fost mult timp pentru a sta în bucătărie. Și unde mai pui că sunt și sățioase. Dacă alegi să faci aperitive în ton cu spiritul sărbătorilor de iarnă vei reuși, fără doar și poate, să-ți impresionezi musafirii.

În GALERIA FOTO am adunat mai multe fotografii cu aperitive mici și delicioase care nu au nevoie nici de multe ingrediente, nici de multă muncă sau elaborare.

Spre exemplu, ingredintele necesare sunt brânza, măslinele, ouăle, castravetele, roșia, cașcavalul, morcovul sau șunca presată.

Cum se pregătesc pinguinii din 3 ingrediente simple

Spre exemplu, pentru a pregăti pinguini mici și drăgălași pentru masa de Crăciun ai nevoie de măsline, un morcov și mozzarella. Ia o bilă mică de brânză la care adaugă o măslină drept cap. Mai ia o măslină pe care să o tai pe jumătate și acestea vor fi aripile.

Pentru picioare ai nevoie de două bucăți mici de morcov. Și să nu uităm de scobitoarea care va ține toate ingredientele împreună. (VEZI ÎN GALERIA FOTO CARE SUNT PAȘII DE URMAT).

Omul de zăpadă se pregătește din două ouă și morcov.

Totodată, dacă vrei să pregătești brăduți de sărbătoare ai nevoie de roșii cherry, castravete și cașcaval care va fi tăiat în formă de stea. Se înfing pe un băț roșia la bază, castravetele tăiat fâșii subțiri și ultima dată steaua de cașcaval.

În situația în care vrei să ai pe masa de sărbători și un aperitiv dulce atunci poți alege să faci unul din banane, căpșuni, bomboane și marshmallow. Pe un băț mai lung înfige banana, deasupra marshmallow și apoi căpșuna pe post de căciuliță.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×