Rețea de prostituție din Veneția, destructurată de carabinieri. Fetele, majoritatea din România, acceptau plata cu cardul

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
20/01/2020, 13:44
Rețea de prostituție din Veneția, destructurată de carabinieri. Fetele, majoritatea din România, acceptau plata cu cardul
Rețea de prostituție destructurată în Veneția. Sursa foto: hepta.ro

O rețea de prostituție din Veneția a fost destructurată de carabinieri. Peste 50 de fete, majoritatea dintre ele din România, au fost săltate de polițiștii italieni, care au descoperit modul în care acestea operau, la comanda protectorilor.

Rețea de prostituție destructurată în Veneția

Polițiștii au descins în două cluburi de noapte din Veneția unde au descoperit 50 de tinere, multe dintre ele românce, care practicau cea mai veche meserie din lume.

Potrivit presei din Italia, acestea munceau în cluburile Arabesque din San Dona di Piave și Game Over din Quarto d’Altino.

Tinerele aveau aparate POS

Pentru serviciile sexuale oferite, cei care apelau la ele puteau plăti cu cardurile, căci tinerele avea aparate POS la ele.

Serviciile erau mascate în cazul plăților făcute cu cardul, căci pe aparat apărea că vindeau sticle de băuturi alcoolice cumpărate în cluburi.

Managerii cluburilor din Veneția aveau profit de pe urma tinerelor, undeva între 50 și 70% din încasările acestora.

Polițiștii i-au arestat pe doi dintre membrii rețelei, Matteo și Federico Vendramello de 40, respectiv 44 de ani din Jesolo, Veneția, notează digi24.ro.

Printre celelalte persoane implicate se află o româncă de 35 de ani, Michaela Hobila, tot din Jesolo, Lorenzo Borga, 70 de ani, din San Dona și Ugo Bozza de 66 de ani din Portoguaro. Aceștia au fost plasați sub arest domiciliar.

Nu doar în Veneția au fost descoperite rețele de trafic de persoane. Presa din Italia a scris de-a lungul ultimilor ani despre rețelele din Bari, considerat a fi raiul prostituatelor românce.

Nu doar fetele sunt scoase la produs. Reporterii mai multor televiziuni au descoperit inclusiv băieței de doar 8, 9 sau 10 ani, puși să își vândă trupurile pentru câteva zeci de euro.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×