Reprezentanţii Control Club, detalii despre incident: „Nu s-a prăbuşit tavanul”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
07/12/2018, 11:36
Reprezentanţii Control Club, detalii despre incident: „Nu s-a prăbuşit tavanul” GALERIE FOTO
Control Club plin. Ce zic reprezentanţii după ce s-a spus că a picat tavanul

Reprezentanţii Contrul Club au postat un mesaj în care infirmă că ar fi căzut tavanul. Într-o postare pe pagina de Facebook aceştia explică ce s-ar fi întâmplat, de fapt: tencuiala şi trei plăci decorative de la intrare au căzut din cauza infiltraţiilor de apă.

Informaţia că a picat acoperişul în Control Club a fost oferită de o tânără, care a postat şi o fotografie (foto mai jos). „Imagine din Club Control, aseară. După cum puteți vedea, o bucată de tavan căzută în timpul programului. Măsurile luate de club? Măturat repede și continuat seara ca și cum nimic nu s-ar fi întamplat, lăsând oameni să mai intre în Club, în loc să îl închidă imediat și să îl redeschida doar după ce au facut reparații serioase!”

Reprezentanţii Control Club, detalii despre incidentul cu tavanul

„În urma ştirilor referitoare la incidentul de aseară am dori să facem următoarele precizări: NU s-a prăbuşit tavanul clubului sau vreo parte din el, au căzut tencuiala şi trei plăci decorative la intrarea în sala mică, în urma unei infiltraţii de apă.”

Postarea prin care s-a anunţat că a picat tavanul la Control Club
Postarea prin care s-a anunţat că a picat tavanul la Control Club

„Informaţia că s-ar fi prăbuşit tavanul clubului este falsă. După acest eveniment, nu a continuat nicio petrecere, pentru că nu era nicio petrecere în sala în care s-a întâmplat incidentul. Sala a fost închisă pentru un timp, până cineva s-a urcat să verifice că nu mai poate să cadă nimic.

Aici se lucreaza de azi noapte, s-a izolat zona afectată şi s-a decopertat până la tavan şi zona din jur. La faţa locului au fost de dimineaţă atât ingineri structurişti cât şi o echipă de constructori. Nu sunt probleme structurale, tavanul este în regulă (alb, îl puteţi vedea în fotografia ataşată, nu este niciun pericol). Zona afectată de umezeală este de maxim un sfert din suprafaţa albă pe care o vedeţi. Sala de evenimente a clubului (Sala Berlin) nu a fost afectată deloc de acest eveniment. Noi suntem aici, totul este la vedere la faţa locului, oricine poate să vină să vadă cu ochii lui.

Este un incident nefericit, dar siguranţa a fost întotdeauna o prioritate pentru noi, în care investim în permanenţă”, spun cei de la Clubul Control.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×