Repartizare computerizată admitere liceu 2018! Edu.ro a publicat lista!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
09/07/2018, 17:01
Repartizare computerizată admitere liceu 2018! Edu.ro a publicat lista!
Repartizare computerizata dmitere liceu 2018

Edu.ro a afişat rezultatele repartizării computerizate la liceu! Peste 150 de mii de absolvenți de clasa a VIII-a află la ce liceu au fost repartizați de calculator.

Repartizarea computerizată la admitere liceu 2018 a fost făcută în funcție de mediile obținute în gimnaziu și la Evaluarea Națională 2018. Potrivit Ministerului Educației, media de admitere în liceu este media ponderată între media generală obţinută la afișarea rezultatelor la Evaluarea Naţională 2018 – care are o pondere de 80% – şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu, a cărei pondere este de 20%). Vezi AICI la ce liceu ai fost admis!

Citește și Eliza Iliescu a luat 4,55 la matematică, la Evaluarea Națională! Ce spune Adriana Iliescu!

Citește și Fata Corinei Dănilă, surpriză mare la Evaluarea Națională 2018! Ce note a obținut!

Repartizarea computerizata admitere liceu 2018 poate fi verificată și în scolile unde s-a susținut examenul de Evaluare Națională 2018

Școlile unde au învățat elevii afișează listele cu absolvenţii repartizaţi şi lista cu locurile neocupate în liceele de stat din judeţe și municipiul Bucureşti. După repartizarea computerizată, între 10 – 13 iulie, absolvenţii de clasa a VIII-a îşi depun dosarele de înscriere la liceele în care au fost repartizaţi.

Sesiunea a doua de admitere în liceu are loc pe 7 septemrbie. Sesiunea este pentru absolvenţii de gimnaziu care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în această etapă, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×