Eliza Iliescu a luat 4,55 la matematică, la Evaluarea Națională! Ce spune Adriana Iliescu!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
19/06/2018, 12:07
Eliza Iliescu a luat 4,55 la matematică, la Evaluarea Națională! Ce spune Adriana Iliescu! GALERIE FOTO
Eiza Iliescu a luat nota 4.55 la matematica, la Evaluarea Nationala

Eliza Iliescu, fiica celei mai bătrâne mame din România a primit notele la examenul de Evaluare Națională 2018! Fiica Adrianei Iliescu a a obținut nota 8.50 la proba de Limba și literatura română, iar la Matematică a obținut 4.55.

În urmă cu ceva timp, Adriana mărturisea că se înțelege de minune cu fiica ei: „Nici o secundă din viața mea nu am crezut că nu o să am copil. Am știut că există metode. Metoda se aplică și la o femeie de 30 de ani, problema e dacă organismul ține sarcina. Ea e fericită că mama ei a făcut un record. I-am spus să fie atentă, să aibă copii de tânără, pentru că nu știe ce surprize îi aduce organismul. Ea nu ar fi mers la școală dacă nu vemean și eu cu ea. Mi-aș fi dorit să fie mai independentă. Nu e pasionată de matematică. Ea vrea științe juridice, dar vreau să facă și filologia în paralel. Eliza are înclinații pentru științele umaniste. Să ne ajute Dumnezeu, să fim sănătoși! Îi place să citească și ceea ce e uimitor pentru mine e foarte bună la gramatică.”, a spus Adriana Iliescu pentru  wowbiz.ro.

Eliza Iliescu a luat 4.55 la Matematică

Ba mai mult, săptămâna trecută, din cauza emoțiilor, Adrianei Iliescu i s-a făcut rău. Și-a revenit, însă, după ce fiica ei a ieșit din sala de examen.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×