Adrianei Iliescu i s-a făcut rău chiar în ziua în care fiica ei a susținut Evaluarea Națională

Maria Cristina   
în Stiri mondene
12/06/2018, 17:23
Adrianei Iliescu i s-a făcut rău chiar în ziua în care fiica ei a susținut Evaluarea Națională GALERIE FOTO

Adrianei Iliescu (80) i s-a făcut rău chiar în ziua în care fiica ei a susținut Evaluarea Națională. Clipe dificile pentru Adriana Iliescu, cea mai în vârstă mamă din românia. Luni dimineață (11 iunie), chiar în ziua în care fiica sa, Eliza (13 ani), a susținut examenul la Limba Română, la Evaluarea Națională

Mama Elizei a fost extrem de emoționată pentru ea, iar stările de rău i-au trecut abia când Eliza a ielit din sala de examen.  Adolescenta a avut foarte mari emoții pe care i le-a transmis și mamei sale.

Adrianei Iliescu i s-a făcut rău chiar în ziua în care fiica ei a susținut Evaluarea Națională

„Eliza este fericită! A făcut foarte bine la examenul de Evaluare Națională. A făcut bine și la partea de gramatică, dar și la compunerea de la punctul B. Acolo, a inventat o poveste cum că ar fi mers într-o excursie cu mamă ei. Noi am fost în excursii, dar în alte zone.  Văzuse ea la televizor și pe internet cum arată Alba Iulia și Sibiu și asta a ajutat-o foarte mult la descrierea pe care a făcut-o în compunere.

Am comparat pe internet răspunsurile ei cu cele corecte și am aflat că a făcut foarte bine. Suntem fericite!  (…) Mititica este copleșită de emoții. Nu mănâncă, nu se odihnește, nu se uită la televizor pentru că nu îi arde. Nu poate să învețe la matematică și nici să citească. Stă degeaba, iar eu o laș pentru că trebuie să se liniștească! Deși a spus că nu are emoții, e totuși primul examen mare pe care îl susține. 

Mai sunt și gândurile astea, ce liceu să aleagă și unde să meargă de acum înainte. E o săptămâna grea, dar ne descurcăm noi. Nici eu nu am putut să gătesc și nici nu cred că o să prepar ceva săptămâna asta. 

Cum să stau în bucătărie când ea are nevoie de suport?! Mie mi-a fost cam rău dimineață (n.r.: luni, în ziua examenului Elizei). De la emoții, da. Am avut o stare de greață de la starea aia de îngrijorare. Nici de dormit nu am dormit, nici eu și nici ea, mititica. Însă, va trece și perioadă asta și o să ne revenim”, a povestit Adriana Iliescu pentru  wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×