Renata Gheorghe în sânii goi! Fanii au înlemnit când au văzut-o!

Claudiu I   
in Poze haioase
11/07/2018, 17:26
Renata Gheorghe în sânii goi! Fanii au înlemnit când au văzut-o! GALERIE FOTO
Bruneta si-a socat fanii, dupa ce s-a lasat fotografiata in sanii goi

A ținut zile întregi prima pagină a ziarelor de scandal, iar televiziunile o invitau mereu. Vorbim despre Renata Gheorghe, fosta iubită a lui Leo de Strehaia, care a pozat în sânii goi! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Renata este acum fiica vitregă a lui Leo, după ce acesta s-a împrietenit cu mama ei, nimeni alta decât faimoasa Dana Criminala!

Citește și ”La 2.000 de ochi, ma dezbrac!” Ce s-a întâmplat după ce o tânără din Craiova a făcut un LIVE pe Facebook cu acest mesaj 

Citește și CATASTROFE ESTETICE! Cele mai eșuate operații estetice din toate timpurile 

Renata Gheorghe în sânii goi, la salonul de tatuaje

Focoasa brunetă s-a cam retras de o bună perioadă din showbiz și a avut mai multă grijă de ea. Aceasta a revnit însă în atenția fanilor și nu oricum! Renata s-a lăsat fotografiată în sânii goi! Fanii au înlemnit pe loc, când au văzut pozele din salonul de tatuaje.

Ştirea MOMENTULUI

Horoscop zilnic 18 iulie 2018. Zodiile pentru care se ivesc șanse de naratat

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.