”La 2.000 de ochi, ma dezbrac!” Ce s-a întâmplat după ce o tânără din Craiova a făcut un LIVE pe Facebook cu acest mesaj

Raluca Ogaru   
în Reality show
15/03/2018, 18:23
”La 2.000 de ochi, ma dezbrac!” Ce s-a întâmplat după ce o tânără din Craiova a făcut un LIVE pe Facebook cu acest mesaj GALERIE FOTO

Urmăriţi aici GALERIA FOTO!

”La 2.000 ochi va arat o surpriza! Distribuiti la 1.000 ma desbrac!”, cam aşa sună mesajul de pe internet, mot a mot, al tinerei cu pricina. Menţionăm că am preferat să lăsăm intenţionat forma lui originală. Tânăra din Craiova, care susţine că este ”model”, a generat un val de reacţşii pe internet!

În nici o oră de la ultimul LIVE, Adelina Renata a adunat peste 1.300 de share-uri, aproape 10.000 de comentarii şi alte câteva mii de like-uri. Nu vă închipuiţi că toţi au apreciat-o! Mulţi s-au certat între ei, iar alţii au blamat-o pentru că pune astfel de postări.

Deşi LIVE-ul şi-a atins taget-ul, surpriză, fata nu s-a dezbrăcat, aşa cum a promis. În schimb, a adunat în continuare alte sute de mesaje în care internauţii o mustrau pentru că nu s-a ţinut de promisiune. În tot acest timp, numărul de urmăritori de pe Facebook a crescut considerabil.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×