Regina damelor de companie refuză să-și schimbe implanturile mamare chiar dacă areola ei stângă este de cel puțin două ori mai mare

Maria Ioana   
în Stiri mondene
29/06/2018, 21:29
Regina damelor de companie refuză să-și schimbe implanturile mamare chiar dacă areola ei stângă este de cel puțin două ori mai mare GALERIE FOTO
Femeia, în vârstă de 38 de ani, le-a spus telespectatorilor că este o Sugar Baby profesionistă. Sugar Baby este un termen pentru femeile tinere care sunt într-o relație cu bărbați mai în vârstă decât ele, dar care au o înțelege încă de la început în privința timpului petrecut împreună și a costurilor serviciilor aferente prestabilite .

Regina damelor de companie refuză să-și schimbe implanturile mamare chiar dacă areola ei stângă este de cel puțin două ori mai mare – Femeia este extrem de cunoscută în America, datorită declarațiilor șocante pe care le-a făcut în trecut, dar pentru că este una dintre cele mai bogate prostituate din America. „Fetița mea poate să fie damă de companie dacă vrea, nu mă deranjează”, declara femeia în urmă cu ceva timp.

Cea de-a patra operaţie la sâni a lăsat-o cu o areolă de două ori mai mare decât mărimea celeilalte. Nina refuză să se mai opereze încă o dată, deoarece doctorul i-a spus că singura cale de a rezolva problema este să folosească implanturi mai mici.
După cea de-a patra augumentare mamară, Nina a apărut într-un show din Statele Unite, în disperarea de a găsi o soluție salvatoare pentru problema ei.

Areola stângă a Ninei este considerabil mai mare decât cea dreaptă.

Refuză să-și schimbe implanturile mamare chiar dacă areola ei stângă este de cel puțin două ori mai mare

Dr Terry Dubrow, chirurgul estetician al show-ului de televiziune, a spus că aceasta este o problemă comună la femeile care aleg implanturi mari.

Femeia, în vârstă de 38 de ani, le-a spus telespectatorilor că este o Sugar Baby profesionistă. Sugar Baby este un termen pentru femeile tinere care sunt într-o relație cu bărbați mai în vârstă decât ele, dar care au o înțelege încă de la început în privința timpului petrecut împreună și a costurilor.

Clienții i-au plătit operațiile estetice

Patru clienți de-ai săi au contribuit la relizarea celor patru operații chirurgicale la nivelul sânilor pe care le-a suferit, declară Nina

„După prima operație la sâni am știut că voi avea lumea la picioare, deoarece am primit atât de multă atenție și complimente după intervenție”, declară femeia.

Operație la sâni i-a crescut pieptul ninei de la o cupă C full (plină) la o cupă D extrem de full.

După un an, Nina a vrut să aibă sânii și mai mari. Aceasta a ajuns să poate o cupă DD. Femeia a a ajuns la concluzia că preferă să trăiască cu o areolă mai mare, decât să opteze pentru o mărime mai mică de implanturi.

 

Citește și: Ea a făcut cei mai mulți bani din prostituție

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×