Ea a făcut cei mai mulți bani din prostituție! Cum și-a încheiat ”cariera”!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
11/06/2018, 16:57
Ea a făcut cei mai mulți bani din prostituție! Cum și-a încheiat ”cariera”!GALERIE FOTO
Prostituata de lux

Ea a făcut, probabil, cei mai mulți bani din România cu cea mai veche meserie din lume! Povestea fetei este ruptă parcă din dramele puse în scenă la Hollywood. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Georgiana a intrat în lumea prostituției când avea doar 17 ani. Iubirea pentru un ”băiat rău” a împins-o să-și vândă trupul. A făcut-o în România, apoi în Italia, ca mai apoi să-și încheie cariera în Germania. Acum are 27 de ani și a ieșit din domeniu, însă nu fără scandal. Când a realizat că tatăl copilului ei nu are de gând să o ia de soție, a mers la poliție.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prostituata de lux a făcut sute de mii de euro

În cei 10 ani de prostituție a făcut aproape 800 de mii de euro, însă ea nu a văzut niciun ban. Toți banii aduși de ea au fost cheltuiți pe jocuri de noroc, case și mașini de lux de către proxenetul ei. În urmă cu doar câteva zile, bărbatul a fost condamnat la 17 ani de închisoare!

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×