Regele Thailandei, izolare la un hotel de lux din Germania, alături de 20 de femei

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
28/03/2020, 16:33
Regele Thailandei, izolare la un hotel de lux din Germania, alături de 20 de femei
Regele Thailandei, izolare la un hotel de lux din Germania, alături de 20 de femei. Sursa foto: Hepta.com

Regele Thailandei Maha Vajiralongkorn a luat în serios izolarea în contextul pandemiei de coronavirus și a închiriat un întreg hotel de lux de la poalele Alpilor germani. Monarhul nu este singur, ci alături de servitori și un harem întreg de femei.

Regele Thailandei, izolare alături de 20 de femei, în Germania

Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun, cunoscut și ca Rama al X-lea, regele Thailandei a luat decizia de a se autoizola pentru a se proteja de COVID-19, dar nu oricum și oriunde. Monarhul a închiriat toate camerele unui hotel de lux din Germania pentru el, dar și pentru haremul său format din servitori și femei.

Regele Thailandei s-a cazat în Grand Hotel Sonnenbichl aflat la poalele Alpilor. Rama al X-lea nu se va confrunta cu sentimentul de singurătate pentru că pe lângă peisajul montan are alături și 20 de femei frumoase care să-i țină companie.

Accesul în hotel, interzis altor invitați

Având în vedere că majoritatea hotelurilor din Germania s-au închis din cauza pandemiei de coronavirus regele Thailandei a fost nevoit să ceară un permis special pentru șederea sa. Un purtător de cuvânt al primăriei a mărturisit că nicio altă persoană nu are voie în hotel, în afară de invitații regelui.

„S-a făcut o excepţie pentru Grand Hotel Sonnenbichl, deoarece oaspeţii sunt un grup omogen, care nu interacţionează cu alte persoane”, a declarat un purtător de cuvânt al primăriei din Garmisch-Partenkirchen, informează Mediafax.

Grand Hotel Sonnenbichl are cinci stele, vedere panoramică a zonei montane acoperite cu zăpadă şi acces la pârtiile de schi private. De asemenea, reprezentanții hotelului oferă invitaților săi plimbări pe malul lacului, canoe şi facilităţi balneoclimaterice.

Maha Vajiralongkorn a renunțat la mai mulți servitori suspecți de COVID-19

Imediat cu mutarea neașteptată a monarhului Thailandei pe teritoriul Germaniei au început să apară și discuții în legătură cu acest aspect. Se presupune că Maha Vajiralongkorn și-a trimis acasă, în Bangkok, mai mulți servitori care erau suspectați cu coronavirus.

Și pentru că decizia regelui nu a fost trecută de vederea au existat și persoane invidioase care nu au fost de acord cu faptul că Maha Vajiralongkorn s-a izolat din cauza pandemiei de coronavirus tocmai în Germania.

În ciuda faptului că insultarea monarhiei din Thailanda este o infracţiune pedepsită cu până la 15 ani de închisoare, oameni au folosit în ultimele 24 de ore hashtagul #WhyDoWeNeedAKing (De ce avem nevoie de rege?) de peste 1,2 milioane de ori.

Thailanda a fost prima țară după China care a înregistrat un caz de coronavirus în luna ianuarie. În momentul de față sunt confirmate pozitiv 934 de persoane, iar 4 și-au pierdut viața.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×