Referendum familie: Mircea Badea, reacție tranșantă

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/10/2018, 21:56
Referendum familie: Mircea Badea, reacție tranșantă
Mircea Badea, reacție la absenteismul României la referendum

Referendumul pentru familie a adus în prim plan nume cunoscute ale României, împreună cu reacțiile lor. Jurnalistul Mircea Badea nu putea lipsi din această mare de opinii. Controversatul eveniment al zilelor de 6 și 7 octombrie l-a făcut pe acesta să se exprime în mediul online cu privire la prezența scăzută a votanților la referendum pentru familiei.

Vedeta a ales să le spună internauților un mesaj ironic, un fel de dezlegare a opiniilor ce sigur vor urma să apară.  Se pare că absenteismul cetățenilor României a ales mai bine decât buletinul de vot.

Mircea Badea, reacție prezența la referendum

Jurnalistul a fost uluit după e ce a văzut cifrele indicate de BEC, indicând faptul că majoritatea românilor au ales absenteismul ca răspuns a inițiativei de redefinire a familiei în Constituție.

Mircea Badea, reacție la prezența scăzută la referendum
Mircea Badea, reacție la prezența scăzută la referendum pentru familia tradițională

„Buahahaha. Poporul roman este genial! Sapte la suta?!?! Buahahaha! Ma simt din ce in ce mai bine pentru ca scap si de ultimele reflexe de a mai trece batranicile strada(metaforic vorbind). E un fel de izbavire pentru mine”, a scris Mircea Badea în clipa în care cifra prezenței la vot indica doar 7%. Cea de a doua zi a referendumului a indicat la ora 10:00 voturi de la un procent de 7.24 de cetățeni români, conform datelor transmise de BEC.

Un număr de 15.21% a arătat prezența la vot, în România, la ora 16:00. Sâmbătă, 6 octombrie, prima zi a referendumului pentru familia tradițională, a arătat că prezența la vot românilor nu a sărit de 5.72% din totalul de votanți de pe listele permanente de vot. Acesta este un număr minim istoric la vot din Revoluția de la 1989 și până acum în 2018.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×