Reacția surprinzătoare a unui copil orb când l-a întâlnit de Moș Crăciun!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/12/2018, 18:47
Reacția surprinzătoare a unui copil orb când l-a întâlnit de Moș Crăciun!
Într-un centru comercial din Texas, Moșul s-a întâlnit cu un copil orb

Toți îl recunoaștem pe Moș Crăciun după costumul său roșu și barba sa albă, însă pentru nevăzători lucrurile stau altfel, iar vestitul Moș e mai mult un personaj abstract, lucru care s-a schimbat pentru un băiețel.Într-un centru comercial din Texas, Moșul s-a întâlnit cu un copil orb, iar bucuria a fost la fel de mare ca la oricare alt copil.

O dată ce s-au întâlnit, Moș Crăciun l-a îndemnat să-și folosească mâinile pentru a-și face o idee despre cum arată. De altfel, în această perioadă toți micuții își doresc fotografii în brațele Moșului, asta după ce i-au spus ce cadouri își doresc de la el, însă pentru familia băiețelului astfel de momente sunt dde-a dreptul emoționante.

Reacția surprinzătoare a unui copil orb în momentul în care l-a întâlnit pe Moș Crăciun

Cea care i-a spus Moșului că Matthew, copilul său de șase ani, este orb și autist a fost mama sa. Ulterior, acesta a ridicat mâna în aer și i-a transmis mamei că nu mai e nevoie de detalii. ”Nu trebuie să mai spui nimic”, a zis Moșul. Imediat, acesta s-a așezat pe podea și l-a încurajat pe băiat să-l atingă, acesta fiind felul lui de a cunoaște lumea și oamenii.

Reacția surprinzătoare a unui copil orb când l-a întâlnit de Moș Crăciun!
Momentul în care Matthew l-a întâlnit pe Moș Crăciun

Mama sa a povestit tot momentul emoționant, începând cu faptul că Moșul l-a și lăsat pe Matthew să-l tragă de barbă. ”L-a pus să-i pipăie haina din postav, căciula, i-a zis chiar să-l tragă de barbă. “Ce mai vrei să atingi?” Şi Matthew a zis: “Ochii tăi care strălucesc”. Şi l-a lăsat să-i pipăie ochii. După aceea a zis: “Ai pus vreodată mâna pe un ren?”, a spus mama băiețelului.

Reacția surprinzătoare a unui copil orb când l-a întâlnit de Moș Crăciun!
Micuțul a fost extrem de fericit că la întâlnit pe Moș Crăciun 

Mama lui Matthew: ”Poate ăsta e Crăciunul”

În timpul descoperirii copilului său, femeia a fost mișcată până la lacrimi de blândețea și bunătatea Moșului. Mai mult, aceasta a concluzionat prin a da o posibilă definiție a Crăciunului care se rezumă la faptele bătrânului Moș. “El n-a văzut niciodată lumea aşa cum am văzut-o noi. Te pui în locul copilului şi te gândeşti ce are el nevoie. Pentru asta e Crăciunul”, a mai spus mama lui Matthew.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×