Reacția savuroasă a lui Adi Minune după ce românii au petrecut la Neversea pe una din manelele sale. VIDEO

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/07/2019, 14:52
Reacția savuroasă a lui Adi Minune după ce românii au petrecut la Neversea pe una din manelele sale. VIDEO
Adi Minune a vorbit despre ce s-a întâmplat la Neversea weekend-ul trecut. Sursa foto: Teo Show, Kanal D

Adi Minune a reacționat pentru prima oară după ce dj-ul Salvatore Ganacci a pus la Neversea maneaua „Așa sunt zilele mele”, care îi aparține. Cântărețul a fost invitat la Teo Show, unde a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat zilele trecute la Neversea. Manelistul a fost profund impresionat și a făcut câteva declarații pentru cei care s-au distrat la mare pe piesa lui.

Adi Minune, impresionat de succesul pe care l-a avut melodia sa la Neversea

Adi Minune a spus că nu s-ar fi așteptat ca o piesă veche să aibă un asemenea succes la un festival de muzică electronică, cum este Neversea. Co-prezentatorul lui Teo Trandafir, Adi Cristea zis și Bursucu, a spus că a fost acolo și l-a asigurat pe artist că nu a existat nicio huiduială, ba dimpotrivă: lumea a fost hipnotizată de melodie încât a început să o cânte.

Manelistul a spus că a aflat despre acest subiect de pe rețelele de socializare și că la știri a văzut imaginile abia după ce a citit pe Facebook ce vânzoleală s-a creat. Adi Minune a declarat că el nu s-a erijat niciodată drept cel mai bun cântăreț și că nu îl interesează dacă este pe locul 1, 2 sau 3, pentru că asta hotărăște întotdeauna publicul.

„Nu avem de ce să fim invidioși unul pe celălalt”

„Drept dovadă, eu nu am spus, de câte ori am venit în emisiunile tale, că sunt pe vreun loc. Nu am spus că sunt pe locul întâi, doi sau trei. Publicul este cel care hotărăşte, publicul este cel care spune cine pe ce loc e. Este loc pentru toată lumea, mai ales că noi suntem vreo patru cinci solişti care ne perindăm de acolo până acolo şi nu avem de ce să fim invidioşi unul pe celălalt“, a spus Adi Minune la Teo Show.

„Nu am văzut ştirile, dar în schimb pe Facebook a apărut din toate părţile această melodie. Am rămas impresionat, mi-a plăcut şi este ceva excepţional, un moment frumos pentru mine, un moment important din viaţa mea, de ce nu?“, a mai zis Minune.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×