Reacţia lui Sellly după criticile lui CTP! I-a transmis un mesaj într-o piesă proaspăt lansată. VIDEO

Dan Suta   
în Stiri mondene
16/12/2019, 14:49
Reacţia lui Sellly după criticile lui CTP! I-a transmis un mesaj într-o piesă proaspăt lansată. VIDEO
Selly îi răspunde lui CTP în noul său clip muzical. Sursa foto: Youtube/ Digi 24. Colaj: Fanatik

Selly a scos o nouă piesă pe Youtube în care pare să îi dea o replică lui CTP, după ce acesta a comentat într-o emisiune succesul pe care îl au vloggeri din România. Gazetarul a vorbit în mod explicit despre Selly de la 5GANG declarând că nu înțelege ce ar putea face puștiul cu toți banii câștigați.

Selly, reacție după ce CTP l-a criticat într-o emisiune de televiziune

„L-am văzut pe băiatul acesta, vloggerul, Selly sau Shelby, era reprezentantul noii generații, care vine cu forță, cu entuziasm, să lichideze vechile structuri îmbrătrânite, dinozaurii… Frumos, revoluționar. Eu sunt de modă veche”, a declarat CTP la Digi 24.

„Problema nu este câți bani ai, problema este decența consumului și a achizițiilor. Problema e ce faci cu banii ăia, indiferent câți ai avea, mulți, puțini”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Selly a explicat ce face el, de fapt

Selly a scos o melodie în care vorbește exact despre criticile pe care i le-a adus CTP: „Hocus pocus, apar banii. Cinci stele, ca sultanii. Bag un story, easy money”.

Pentru cei care se întreabă cine e Selly, ei bine, răspunsul este simplu și prompt: unul din cei mai de succes vloggeri din România, poate chiar cel mai celebru din anul 2012.

Anul trecut, Selly a ajuns inclusiv în portofoliul Global Influencers. La încasările din publicitate, Selly a ajuns la un milion de euro, iar suma este chiar peste.

Întrebat cum îi explică unei persoane ce înseamnă să fii vlogger, Selly are răspunsul:  „Este un om ce face un conținut video. Vlogul este un jurnal video. Sunt eu, X, care spun o părere, dezbat ceva, încerc să distrez lumea. Dar el îmbracă multe forme: divertisment, educational. Poți face N formule și rețete”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×