Cristian Tudor Popescu, reacție fermă după ce Nicolae Bădălău a fost înlocuit de finul lui în conducerea partidului! „De data aceasta, este o micțiune colectivă a PSD pe diaspora”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
07/12/2019, 08:23
Cristian Tudor Popescu, reacție fermă după ce Nicolae Bădălău a fost înlocuit de finul lui în conducerea partidului! „De data aceasta, este o micțiune colectivă a PSD pe diaspora” GALERIE FOTO
Cristian Tudor Popescu atacă ultimele mișcări ale PSD-ului. Sursa foto - facebook

Cristian Tudor Popescu a avut o reacție fermă după ce Nicolae Bădălău a fost înlocuit de finul lui în conducerea partidului! Jurnalistul a luat foc atunci când a aflat că liderul social democraților din Giurgiu s-a retras din funcția de președinte al partidului.

Cristian Tudor Popescu, reacție fermă după ce Nicolae Bădălău a fost înlocuit de finul lui în conducerea partidului!

Nu lucrul acesta l-a supărat foarte tare pe CTP, ci faptul că în ciuda declarațiilor jignitoare la adresa diasporei, Bădălău a rămas lider de organizație locală la Giurgiu. Mai mult de atât, acesta și-a trimis finul în locul lui la conducerea partidului.

„De data aceasta, este o micțiune colectivă a PSD”, a spus gazetarul Cristian Tudor Popescu, vizibil iritat de cele întâmplate în bucătăria internă a social democraților. Jurnalistul a continuat pe aceeași linie.

„De data aceasta, este o micțiune colectivă a PSD pe diaspora”

„Dl. Bădălău a practicat această operațiune asupra diasporei în curtea casei sale, împreună cu prietenii săi. Finuțu’ era şi el acolo. Acum, prin această mişcare, practic, tot PSD-ul, în frunte cu noua conducere, micționează pe diaspora.

Din nou. Pentru că ce altceva este această cruntă bătaie de joc, o a doua bătaie de joc, la adresa diasporei?! Adică îl pune pe finuțu’ şi Bădălău rămâne şef la Giurgiu”, a comentat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

El a menţionat că cineva de la conducerea PSD a fost întrebat dacă Bădălău poate să candideze la Congresul PSD, iar răspunsul a fost: „Domnule, nu știu ce se întâmplă până atunci și nu văd de ce nu ar putea. Viața e complexă”, a completat ironic CTP.

Vă reamintim că fostul ministru al Economiei, Nicolae Bădălău a avut o nouă ieșire necontrolată adresa diasporei, după remarca jignitoare făcută în timpul unei petreceri cu lăutari. Acum, în cadrul unei conferințe de presă, liderul PSD Giurgiu i-a jignit din nou pe românii aflați în străinătate.

„În afara faptului că e o discriminare, dânșii să voteze trei zile și noi una… Mie nu poate să mi se dea un drept și altuia nu. Noi trebuie să găsim formele prin care și dânșii… Acum e discuția pe câte locuri dăm în Diaspora.

Dacă vreți să puneți pe listă și Diaspora, cine nu vă lasă? Azi au patru cu doi. Ei au 700.000 de oameni, avem, care au domiciliul, pașapoartele alea cu domiciliul, care-s legale, restul, până la trei, cinci milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fete alea de le duc ăștia, eu știu, nu știu, nu ilegal, da’…”, a spus Bădălău.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×